Pesto
תפריט
א', 17 נוב 2019, 00:25
110435 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות ניטוף שוקולד

עוגיות שוקולד קלות הכנה.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6221   

עוגיות ניטוף שוקולד
20 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות
 
מרכיבים
1 כוס סוכר
150 גר' חמאה או מרגרינה
1/3 כוס ריויון או שמנת חמוצה
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס קקאו
1 ביצה
3/4 1 כוס קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1 כוס שקדים או אגוזים קצוצים
דרך הכנה
  1. לערבב תחילה בקערה את הקמח, הסודה, לשתיה, הקקאו והמלח.
  2. להוסיף את שאר החומרים תוך כדי עירבוב.
  3. לנטף בעזרת שתי כפיות כמות של כפית מלאה על נייר אפיה בתבנית ובמרחק של כ-5 ס"מ.
  4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה כ-8-10 או עד שאין סימני אצבע נשארים על העוגיה כאשר לוחצים עליה קלות.
  5. להוציא מייד ולצנן על רשת צינון.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
ראובן מ. (עורך)
כן, ראי לוח המרות לגבי תחליפים.
6
יש אפשרות להחליף את החלב/ריוויון במים?
5
אפשר להוסיף פתיתי שוקולד?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לפרווה אפשר להשתמש בשמנת צמחית.
3
יש אפשרות למשהו במקום שמנת או רוין בכדי שזה לא יהיה חלבי
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר גם שמנת חמוצה.
1
נדב (מנוסה)
חייב כוס ריויון או שמנת חמוצה
עוגיות ניטוף שוקולד By , 2005-03-27T03:49:37+02:00 עוגיות ניטוף שוקולד עוגיות שוקולד קלות הכנה. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 1 כוס סוכר150 גר' חמאה או מרגרינה1/3 כוס ריויון או שמנת חמוצה1 כפית תמצית וניל1/2 כוס קקאו1 ביצה3/4 1 כוס קמח1/2 כפית סודה לשתיה1/2 כפית מלח1 כוס שקדים או אגוזים קצ... Instructions: לערבב תחילה בקערה את הקמח, הסודה, לשתיה, הקקאו והמלח. להוסיף את שאר החומרים תוך כדי עירבוב. לנטף בעזרת שתי כפיות כמות של כפית מלאה על נייר אפיה בתבנית ובמרחק של כ-5 ס"מ....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר