פילה דג סלמון בשרדונה
פילה דג סלמון ברוטב יין מעודן.
* תמונה להמחשה
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
מרכיבים
- 4 נתחי פילה דג סלמון גדולים
- 2/3 כוס מיץ לימון טבעי
- 1 כוס יין שרדונה (יין לבן יבש)
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- מלח ופלפל גרוס טרי לפי הטעם
דרך הכנה
- במחבת גדול מחממים את מיץ הלימון והיין עד לרתיחה, מוסיפים את נתחי הפילה ומנמיכים ללהבה בינונית, מוסיפים מעט מלח ופלפל ומכסים, יש לשים לב שגובה הנוזל יהיה בגובה הדגים, אם יש צורך מוסיפים מעט יין.
- מבשלים את הנתחים עד שבשר הסלמון נפרד כאשר לוחצים עם מזלג וצבע הדג הופך לבהיר כ- 8 דקות בערך, מוציאים מייד לצלחות הגשה ומפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים מייד.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- טורט טירמיסו ללא ביצים [חנהל'ה] - עם תוספת משדרגת פלאים
- עוגת שוקולד צ'יפס פירורים [אבי מ.] -
- מלית ממרח חלבה [אבי מ.] - לכרוכיות, רוגלאך, מבצק פריך ושמרים.
- תחתיות פאי לפסח [אבי מ.] - כמה גרסאות לתחתיות פאי לפסח
- אורז מטוגן עם ביצים [אבי מ.] - מנה סינית טעימה ופופולרית, טובה כמנה בפני עצמה או כתוספת למנה עיקרית, מצוינת לניצול שאריות אורז מבושל.
- לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות [אבי מ.] -
- צ'חוחובילי - עוף ברוטב רימונים קווקזי [אבי מ.] -