פילה דג סלמון בשרדונה
פילה דג סלמון ברוטב יין מעודן.
* תמונה להמחשה

4 מנות
בישול

קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
מרכיבים
- 4 נתחי פילה דג סלמון גדולים
- 2/3 כוס מיץ לימון טבעי
- 1 כוס יין שרדונה (יין לבן יבש)
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- מלח ופלפל גרוס טרי לפי הטעם
דרך הכנה
- במחבת גדול מחממים את מיץ הלימון והיין עד לרתיחה, מוסיפים את נתחי הפילה ומנמיכים ללהבה בינונית, מוסיפים מעט מלח ופלפל ומכסים, יש לשים לב שגובה הנוזל יהיה בגובה הדגים, אם יש צורך מוסיפים מעט יין.
- מבשלים את הנתחים עד שבשר הסלמון נפרד כאשר לוחצים עם מזלג וצבע הדג הופך לבהיר כ- 8 דקות בערך, מוציאים מייד לצלחות הגשה ומפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים מייד.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מטבל גבינה עם בצל מטוגן [אורן בר] -
- עוגת שוקולד ברוטב דובדבנים [אבי מ.] - עוגה שוקולד נמוכה במרקם פאדג'
- צלי בקר וירקות [אבי מ.] - צלי קוביות בשר בקר וירקות
- פלפל ממולא [רגבקוק] - תוספות
- בצלצלים מזוגגים ביין [אבי מ.] - תוספת נהדרת למנות בשר ועוף.
- סהרוני וניל צ'כים [mirich] - עוגיות חג המולד (לא רק) טבעוני
- עוגיות שקדים Amaretti [אבי מ.] - עוגיות שקדים איטלקיות.