דגים אפויים בפלפלים ועגבניות
* תמונה להמחשה

10 מנות
בישול

קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 6-7 עגבניות חתוכות לקוביות
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 כף רסק עגבניות
- 3 פלפלים ירוקים כהים חתוכים
- 2 דגי ים גדולים חתוכים לנתחים גדולים (כ- 3 ס"מ)
- 6-5 שיני שום
- 3 פלפלים חריפים ירוקים קצוצים
- צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה
- מלח
דרך הכנה
- מטגנים את העגבניות בשמן עד שהן מתרככות, מוסיפים את רסק העגבניות וחצי כוס מים וממשיכים לבשל עוד כרבע שעה על להבה נמוכה, מוסיפים את הפלפלים הירוקים ומבשלים עוד 10 דקות.
- מחממים את התנור לחום בינוני, מניחים את הדגים בתבנית ויוצקים עליהם את הרוטב, מוסיפים את השום ואת הפלפלים את הפטרוזיליה. מתבלים במלח ואופים כחצי שעה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- מרק מיניסטרונה [אבי מ.] - מרק ירקות ופסטה איטלקי
- רוטב יוגורט לסלט [אבי מ.] -
- עוגת שייש 2 [אבי מ.] - עוד עוגת שייש נימוחה.
- גרטן כרובית [אבי מ.] -
- בייגלה ירושלמי [הילה16] - לחמניות בדיוק כמו במאפיה שווה להכנס ולנסות
- כבד עוף בתפוחים [אבי מ.] -
- מעדן תפוזונים [אבי מ.] - מעדן תפוזונים (קומקווט).