Pesto
תפריט
ד', 12 פבר 2025, 12:33
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ירקות מוקפצים

ירקות מטוגנים בנוסח תאילנדי.    
מאת: אבי מ. ::: צפיות: 13137   

ירקות מוקפצים
4 מנות
מוקפץ
קושי: קל הכנה
» תוספות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
250 גר' פרחי ברוקולי
300 גר' תירס ננסי
300 גר' שעועית ירוקה
100 גר' פטריות
3 גבעולי בצל ירוק
3 שיני שום קצוצות
שמן
2 כפות רוטב דגים
3 כפות רוטב צדפות
1 כף סוכר
2 כפות יין אורז או שרי
דרך הכנה

חותכים את פרחי הברוקולי לפרחים קטנים, חותכים את הפטריות לחצאים, חותכים את הבצל ליחידות באורך 2 ס"מ,חותכים את השעועית הירוקה ליחידות באורך 2 ס"מ.

מחממים שמן במחבת ווק, מוסיפים את הבצל והשום ומערבבים תוך טיגון של דקה, מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לאגן בערבוב כ-5 דקות.

מוסיפים את הרטבים ומערבבים היטב, מבשלים הערבוב עוד דקה ומגישים מייד.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
נשמח אם תציין כשתכון הוא לא ממש כשר...
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בחנויות לממכר מוצרי מזון אסייאתים.
3
מהזה רוטב דגים ורוטב צדפות? איפה אפשר לקנות?!
ירקות מוקפצים By , 2005-03-29T04:34:53+02:00 ירקות מוקפצים ירקות מטוגנים בנוסח תאילנדי. Prep Time: PT20M Cook time: Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 250 גר' פרחי ברוקולי 300 גר' תירס ננסי300 גר' שעועית ירוקה100 גר' פטריות3 גבעולי בצל ירוק3 שיני שום קצוצותשמן2 כפות רוטב דגים3 כפות רוטב צדפות1 כף סוכר2 כפות יי... Instructions: חותכים את פרחי הברוקולי לפרחים קטנים, חותכים את הפטריות לחצאים, חותכים את הבצל ליחידות באורך 2 ס"מ,חותכים את השעועית הירוקה ליחידות באורך 2 ס"מ.מחממים שמן במחבת ווק, מוסיפים את הבצל והשום ו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר