Pesto
תפריט
ה', 23 ינו 2020, 13:01
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת בננות ופקאנים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6754   

עוגת בננות ופקאנים
14 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
2 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
1/3 כוס שמנת חמוצה
5 בננות מעוכות
1/2 1 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית תמצית וניל
100 גר' אגוזי פקאן קלויים וקצוצים גס
דרך הכנה
  1. משמנים תבנית אינגליש קייק גדולה ( לא חד-פעמית) ומחממים את התנור לחום בינוני.
  2. מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה וקצפית, מוסיפים את תמצית הוניל והמלח, מוסיפים את השמן בזילוף תוך כדי הקצפה, מוסיפים את הבננות והשמנת ומקציפים עד לקבלת בלילה חלקה.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים בכף עץ, מוסיפים את הסודה לשתיה והקינמון ומערבבים, מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית ומחליקים, מכניסים לתנור ואופים כ-35 דקות, אם העוגות משחימות מהר מדי מכסים ברדיד אלומיניום עד לגמר האפיה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מיץ תפוזים.
2
מה אפשר להחליף עם השמנת?
1
משמנים תבנית אחת ויוצקים התערובת לשתיים
כדאי לתקן
עוגת בננות ופקאנים By , 2005-03-29T05:04:59+02:00 עוגת בננות ופקאנים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 14 Tags: none Ingredients: - 2 ביצים 1/2 1 כוסות סוכר 1/2 כוס שמן 1/3 כוס שמנת חמוצה 5 בננות מעוכות 1/2 1 כוסות קמח 1 כפית סודה לשתיה 1/4 כפית מלח 1/4 כפית קינמון 1/4... Instructions: משמנים תבנית אינגליש קייק גדולה ( לא חד-פעמית) ומחממים את התנור לחום בינוני. מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה וקצפית, מוסיפים את תמצית הוניל והמלח, מוסי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר