פורל אפוי במנגו

1 מנות
אפיה

קושי: לא צוין
» מתאבנים
מרכיבים
1 דג פורל נקי שטוף ומיובש
1 מנגו קלוף, פרוס לפרוסות
10 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1 גזר קטן קלוף וחתוך לגו'לינים(גפרורים)
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים ירוקים פרוסים
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל לפי הטעם.
1 מנגו קלוף, פרוס לפרוסות
10 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1 גזר קטן קלוף וחתוך לגו'לינים(גפרורים)
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים ירוקים פרוסים
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל לפי הטעם.
דרך הכנה
- מחממים את התנור לחום גבוה.
- מערבבים את כל החומרים פרט לדגים בקערה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים מעט שמן זית.
- מניחים בתבנית נייר אלומיניום עבה, מזלפים מעט שמן זית על האלומיניום, מניחים את הדג במרכז.
- ממלאים את הדג דג בתערובת ומזלפים מעט שמן זית מעל ואת שארית הנוזלים מהקערה.
- אוספים יחד את שתי קצוות נייר האלומיניום, מחברים ומגלגלים מעט למעין שקית רפויה וסגורה היטב, מכניסים לתנור לאפיה של 20 דקות או עד שהדג מוכן.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- כופתאות תפו"א למרק [אבי מ.] - כופתאות למרקים סמיכים.
- חצילים וקישואים בתחמיץ [אבי מ.] - אצבעות חצילים וקישואים בתחמיץ פיקנטי.
- גנאש שוקולד מריר מוקצף [אבי מ.] - לציפוי ומילוי עוגות.
- קרם ברולה [אבי מ.] - מתכון בסיסי וגיוונים
- עוגיות שיבולת שועל וצימוקים [אבי מ.] - עוגיות בריאות רכות
- פטריות מוקפצות ברוטב דבש וסויה [אבי מ.] -
- שולה (אוכל בוכרי) [דלידהברדו] - ארוחת צהרים חורפית