עוגת תפוחים קלת הכנה
* תמונה להמחשה

10 מנות
אפיה

קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 4 תפוחים קלופים, מגולענים ופרוסים דק מאד
- 2/3 כוס חלב
- 1/4 כוס סוכר
- 60 גר' חמאה מומסת
- 1 ביצה
- 2 כוסות קמח
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1/2 כפית מלח
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כפות סוכר מעורבבים עם 2 כפיות קינמון
דרך הכנה
- מערבבים בקערה את הקמח עם אבקת האפיה והמלח, מוסיפים את החלב, החמאה, הביצה, הסוכר ותמצית הוניל ומערבבים עד שהחומרים מתאחדים, לא יותר מדי.
- יוצקים את התערובת לתבנית 24 משומנת ומניחים את פרוסות התפוחים מעל בצורה נאה, מפזרים את תערובת הסוכר-קינמון מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני, אופים כ- 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
- מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- צמת שמרים [אבי מ.] -
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- לימונים כבושים [אבי מ.] - כתוספת למאכלים מבושלים או לסלטים.
- קובה תפוחי אדמה [אורן בר] - קובה פוטטה
- נתחי חזה עוף בערמונים [אבי מ.] -
- בראוניז פאדג' שוקולד [אבי מ.] - להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן.
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.