Pesto
תפריט
ד', 29 ינו 2020, 23:10
110439 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ספגטי ברוטב זיתים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5620   

ספגטי ברוטב זיתים
3 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
500 גרם ספגטי.
לרוטב:
250 גר' זיתים שחורים מגולענים קצוצים דק.
250 גר' זיתים ירוקים מגולענים קצוצים דק.
1 קופסא אנשובי מסוננים מהשמן מעוכים מזלג.
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק.
2 כפות עלי בזיליקום קצוצים.
2 שיני שום כתוש.
1/3 כוס שמן זית.
פלפל שחור גרוס.
דרך הכנה
  1. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ללא השמן.
  2. מוסיפים שמן בכמות שתכסה את התערובת, מכסים בניילון נצמד ומשהים כשעתיים מחוץ למקרר לספיגת השמן.
  3. מוסיפים עוד שמן לפי הצורך.
  4. מבשלים את הספגטי, מסננים, במחבת עמוק מחממים את הרוטב אבל לא מרתיחים, מוסיפים את הספגטי מערבבים ומגישים מיד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ראשית אינני ממליץ להכין פסטה מבושלת מראש אבל אם אין ברירה...

לבשל עד לדרגה הרצויה, לסנן ולשטוף...»»
2
אבי שלום! אים אני מרתיח כמות גדולה של פסטה כלשהי ומחלק למנות מה השיטה לאכסן במקרר שתהיה נוחה לשמוש מייד...»»
ספגטי ברוטב זיתים By , 2005-03-29T05:40:25+02:00 ספגטי ברוטב זיתים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 3 Tags: none Ingredients: - 500 גרם ספגטי. לרוטב:250 גר' זיתים שחורים מגולענים קצוצים דק.250 גר' זיתים ירוקים מגולענים קצוצים דק.1 קופסא אנשובי מסוננים מהשמן מעוכים מזלג.2 כפות פטרוזיליה קצוצ... Instructions: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ללא השמן. מוסיפים שמן בכמות שתכסה את התערובת, מכסים בניילון נצמד ומשהים כשעתיים מחוץ למקרר לספיגת השמן. מוסיפים עוד שמן לפי הצורך. מבשלים א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר