Pesto
תפריט
ה', 23 ינו 2020, 01:48
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה ברוטב גבינות

פסטה ב-4 סוגי גבינה.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12057   

פסטה ברוטב גבינות
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
400 גר' פסטה קצרה בצורת מרפקים או סלילים
50 גר' חמאה
1/2 כוס שמנת מתוקה
100 גר' גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת
50 גר' גבינה רוקפור מפוררת
50 גר' גבינת פרמזן מגוררת
מלח, פלפל שחור טחון טרי
קורט אגוז מוסקט
דרך הכנה
  1. מרתיחים כמות גדולה של מים עם מעט מלח. כשהמים רותחים שמים את הפסטה לבישול.
  2. בזמן בישול הפסטה ממיסים במחבת גדולה את החמאה, מוסיפים את השמנת ומביאים לסף רתיחה.
  3. מורידים ללהבה נמוכה ומוסיפים את המוצרלה, הקשקבל וגבינת הרוקפור, מערבבים בעדינות עד שהן מתרככות ונמסות.
  4. כאשר הפסטה עשויה "אל דנטה", כלומר לא רכה מדי, מסננים מהמים במסננת ומוסיפים למחבת.
  5. מערבבים קלות, מתבלים במלח לפי הטעם, בפלפל ובאגוז מוסקט.
  6. מחלקים למנות, מפזרים פרמזן על כל מנה ומגישים מיד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מבשלים את הפסטה ומסננים, מזלפים מעט שמן מעל ומערבבים למניעת הדבקות, מכינים את הרוטב ושומרים בסיר/מחבת...»»
פסטה ברוטב גבינות By , 2005-03-28T21:25:50+02:00 פסטה ברוטב גבינות פסטה ב-4 סוגי גבינה. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 400 גר' פסטה קצרה בצורת מרפקים או סלילים50 גר' חמאה1/2 כוס שמנת מתוקה100 גר' גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות100 גר' גבינת קשקבל מגוררת50 גר' גבינה רוקפור מפוררת50 גר' גבינת פרמ... Instructions: מרתיחים כמות גדולה של מים עם מעט מלח. כשהמים רותחים שמים את הפסטה לבישול. בזמן בישול הפסטה ממיסים במחבת גדולה את החמאה, מוסיפים את השמנת ומביאים לסף רתיחה. מורידים ללהב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר