פסטה ברוטב גבינות
פסטה ב-4 סוגי גבינה.

4 מנות
בישול

קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
400 גר' פסטה קצרה בצורת מרפקים או סלילים
50 גר' חמאה
1/2 כוס שמנת מתוקה
100 גר' גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת
50 גר' גבינה רוקפור מפוררת
50 גר' גבינת פרמזן מגוררת
מלח, פלפל שחור טחון טרי
קורט אגוז מוסקט
50 גר' חמאה
1/2 כוס שמנת מתוקה
100 גר' גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת
50 גר' גבינה רוקפור מפוררת
50 גר' גבינת פרמזן מגוררת
מלח, פלפל שחור טחון טרי
קורט אגוז מוסקט
דרך הכנה
- מרתיחים כמות גדולה של מים עם מעט מלח. כשהמים רותחים שמים את הפסטה לבישול.
- בזמן בישול הפסטה ממיסים במחבת גדולה את החמאה, מוסיפים את השמנת ומביאים לסף רתיחה.
- מורידים ללהבה נמוכה ומוסיפים את המוצרלה, הקשקבל וגבינת הרוקפור, מערבבים בעדינות עד שהן מתרככות ונמסות.
- כאשר הפסטה עשויה "אל דנטה", כלומר לא רכה מדי, מסננים מהמים במסננת ומוסיפים למחבת.
- מערבבים קלות, מתבלים במלח לפי הטעם, בפלפל ובאגוז מוסקט.
- מחלקים למנות, מפזרים פרמזן על כל מנה ומגישים מיד.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 09 Sep 2018
- סוכות ושמחת תורה 24 Sep 2018
- חנוכה 02 Dec 2018
- טו בשבט 20 Jan 2019
- פורים 20 Mar 2019
- פסח 19 Apr 2019
- יום העצמאות 08 May 2019
- שבועות 08 Jun 2019
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
- ● פרחי מאכל [מידע] - ...
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר
- עוגת דבש לראש השנה [belakiz] - נשמרת היטב במקפיא
- פוקצ'ה עם עשבי תיבול [אבי מ.] -
- ממרח עגבניות מיובשות [אבי מ.] - על פרוסת לחם או כמלית למאפים.
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- מוס שוקולד [אבי מ.] -
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- גלילת חציל במילוי אורז, עוף וצנוברים [triple-h] - גלילת חציל ממולאת