Pesto
תפריט
ג', 19 נוב 2019, 03:12
110435 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטוצ'יני ברוטב פלפלים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 2920   

פטוצ'יני ברוטב פלפלים
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
500 גר' פטוצ'יני
50 גר' חמאה
1 בצל קטן, קצוץ דק
2 פלפלים ירוקים ארוכים. נקיים מגרעינים וקצוצים דק
1 מיכל שמנת מתוקה
1 עגבניה אדומה, מוצקה, קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
מלח, פלפל שחור
5 עלי בזיליקום פרוסים דק
גבינת פרמזן מגורדת
דרך הכנה
  1. מחממים כמות גדולה של מי מלח בסיר גדול, עד שיגיעו לרתיחה ומבשלים את הפסטה.
  2. מכינים את הרוטב, במחבת גדולה מאוד או בסיר שטוח, ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל רק עד שיהפוך שקוף.
  3. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים לטגן עוד דקה תוך בחישה.
  4. מוסיפים את השמנת ומבשלים רק עד שהיא מגיעה לרתיחה.
  5. מוסיפים את העגבניות ומתבלים במלח ופלפל, מסירים מהאש עד להגשה.
  6. כשהפטוצ'יני עשויים "אל-דנטה", מסננים דרך מסננת ומיד מעבירים אל תוך הרוטב שבמחבת הגדולה.
  7. מוסיפים את עלי הבזיליקום, מחזירים אל האש ומערבבים את הפטוצ'יני בתוך הרוטב. מחממים עוד דקה או שתיים, עד שהשמנת שוב רותחת.
  8. מגישים מיד ופזרים גבינת פרמזן על הפסטה.
אין תגובות עדיין
פטוצ'יני ברוטב פלפלים By , 2005-03-28T04:11:23+02:00 פטוצ'יני ברוטב פלפלים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 500 גר' פטוצ'יני 50 גר' חמאה1 בצל קטן, קצוץ דק2 פלפלים ירוקים ארוכים. נקיים מגרעינים וקצוצים דק1 מיכל שמנת מתוקה1 עגבניה אדומה, מוצקה, קלופה וחתוכה לקוביות קטנותמלח, פלפל שחור... Instructions: מחממים כמות גדולה של מי מלח בסיר גדול, עד שיגיעו לרתיחה ומבשלים את הפסטה. מכינים את הרוטב, במחבת גדולה מאוד או בסיר שטוח, ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל רק עד שיהפוך שקוף. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר