Pesto
תפריט
ג', 15 אוק 2019, 13:02
110434 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטוציני עם ביצים ואווז

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 2975   

פטוציני עם ביצים ואווז
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 חבילה פסטה פטוציני
1 כף שמן זית
1 בצל קטן קצוץ דק
1 שן שום כתושה
150 גר' אווז מעושן פרוס דק
3 ביצים גדולות
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
דרך הכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות.
  2. בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים את השמן במחבת, מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה, מוסיפים את חתיכות האווז המעושן ומטגנים עד שהן הופכות לפריכות, להסיר מהאש.
  3. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים, מניחים בצד עד לגמר בישול הפסטה.
  4. טורפים את הביצים היטב בקערה גדולה.
  5. כשהפסטה מוכנה, מסננים ממי הבישול ומוסיפים בעודה חמה לקערת הביצים, מערבבים במהירות לציפוי כל הפסטה בביצים, הביצים יתבשלו בחום הפסטה.
  6. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את תערובת האווז המעושן ומערבבים קלות.
  7. מגישים מיד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
בוקר טוב אבי!!
בסלט הפטוצ'יני רשמתה אווז מה אפשר להוסיף במקום אווז מעושן.
תשובתך המהירה
ובתודה בלהה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
העוגה הזאת או...»»
1
בוקר טוב אבי
מה שלומך אני כרגע איך אומרים חיה מאזעקה לאזעקה מתכוניך נפלאים.
נתקעתי עם שזיפים...»»
פטוציני עם ביצים ואווז By , 2005-03-28T11:51:02+02:00 פטוציני עם ביצים ואווז Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 1 חבילה פסטה פטוציני1 כף שמן זית1 בצל קטן קצוץ דק1 שן שום כתושה150 גר' אווז מעושן פרוס דק 3 ביצים גדולות3 כפות פטרוזיליה קצוצה1/2 כפית מלחמעט פלפל שחור ... Instructions: מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים את השמן במחבת, מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה, מוסיפים את חתיכות האווז המעושן ומטגני...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר