נתחי חזה עוף בערמונים

3 מנות
טיגון

קושי: לא צוין
» עיקריות» או ארוחה קלה
מרכיבים
1 קג' חזה עוף חתוך לקוביות
1 בצל ירוק פרוס דק
350 גר' ערמונים קלופים*
1/2 1 כפית ג'ינג'ר טרי כתוש
3 כפות יין אדום יבש
5 כפות שמן
4 כפות סוכר
4 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל לפי הטעם
1 בצל ירוק פרוס דק
350 גר' ערמונים קלופים*
1/2 1 כפית ג'ינג'ר טרי כתוש
3 כפות יין אדום יבש
5 כפות שמן
4 כפות סוכר
4 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל לפי הטעם
דרך הכנה
- מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את חלקי העוף מכל הצדדים עד להשחמה קלה.
- מוסיפים את הבצל, הג'ינג'ר והיין ומבשלים עוד 2 דקות.
- מוציאים את חלקי העוף לצלחת ושומרים את הנוזלים.
- במחבת אחרת מחממים את השמן ומוסיפים את הסוכר ובוחשים עד להמסת הסוכר.
- מוסיפים את הערמונים ורוטב הסויה ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך וכהה.
- מוסיפים את הנוזלים מטיגון העוף ומערבבים.
- מוסיפים את חלקי העוף ומבשלים עוד מספר דקות בערבוב.
- בודקים תיבול, מערבבים ומוציאים לצלחת הגשה.
הערות
לקילוף ערמונים- יש לבצע חתך מוצלב בתחתית הערמון ולבשל במים רותחים כ-5 דקות. להשאיר לצינון במים להוציא ולקלף את הקליפה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


5
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- גפילטע פיש - האלטרנטיבה [ראובן מ.] - נמאס לכם לגלות עצמות וקשקשים בקציצת הדג המסורתית שלכם? לא בטוחים מה הקצב טחן לכם?! ברוכים הבאים לאלטרנט-פיש...
- מרק אדום לקובה אדומה [pingwinit] -
- עוגת פירות יבשים בחושה [אבי מ.] -
- פשטידת קישואים [לינואל] -
- לביבות קישואים ותפו"א [אבי מ.] -
- לחם דבש עם קמח מלא [אבי מ.] -
- עוגיות שקדים דקיקות [אבי מ.] -