Pesto
תפריט
ד', 11 דצמ 2019, 18:25
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גנאש שוקולד לבן או חלב מוקצף

לציפוי ומילוי עוגות.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10642   

* דוגמה לשימוש
גנאש שוקולד לבן או חלב מוקצף
בישול
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» עוגות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 400 גר' שוקולד לבן
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה
דרך הכנה
  1. מחממים את השמנת בסיר על להבה נמוכה.
  2. מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד ומערבבים עד להמסה.
  3. מעבירים לקערה ומכסים בניילון.
  4. מאחסנים במקרר עד שהתערובת קרה לחלוטין.
  5. מעבירים לקערת המיקסר ומקציפים עד לקבלת קרם בהיר ויציב.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
4
ראובן מ. (עורך)
מיכל שמנת = 250 מיל'.
3
על איזו כמות מדובר כשאומרים "מיכל שמנת מתוקה"?
2
כל עוגה אפשר לצפות בגנאש זה ?
1
רציתי לצפות עוגת מוס בגאנש שוקולד חלב מה היחס בינהם כו במריר?
גנאש שוקולד לבן או חלב מוקצף By , 2005-03-27T01:07:31+02:00 גנאש שוקולד לבן או חלב מוקצף לציפוי ומילוי עוגות. Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 400 גר' שוקולד לבן 2 מיכלים שמנת מתוקה ... Instructions: מחממים את השמנת בסיר על להבה נמוכה. מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד ומערבבים עד להמסה. מעבירים לקערה ומכסים בניילון. מאחסנים במקרר עד שהתערו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר