Pesto
תפריט
ו', 15 נוב 2019, 23:39
110435 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק כרוב

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7334   

מרק כרוב
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מרקים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
3 כפות שמן
1 בצל גדול, פרוס
1 כרוב לבן בינוני פרוס דק
1 גזר מגורר
6 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
1/2 קופסה עגבניות מרוסקות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל-שחור
1/2 כפית קימל (כרוויה) טחון
1 כפית סוכר
 מיץ מחצי לימון
דרך הכנה

מחממים את השמן בסיר המרק ומטגנים את הבצל עד שיתרככך, מוסיפים את הכרוב והגזר וממשיכים לטגן עוד 3 דקות, תוך בחישה.

מוסיפים את המים, אבקת המרק והעגבניות המרוסקות. מבשלים עד שהמרק מתחיל לרתוח ואז מקטינים את האש וממשיכים לבשל כשעה.

מוסיפים את הפטרוזיליה, מתבלים במלח, פלפל וקימל, וכן בסוכר ומיץ לימון לפי הטעם.

אין תגובות עדיין
מרק כרוב By , 2005-03-21T17:08:00+02:00 מרק כרוב Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 3 כפות שמן1 בצל גדול, פרוס1 כרוב לבן בינוני פרוס דק1 גזר מגורר6 כוסות מים2 כפות אבקת מרק בטעם עוף1/2 קופסה עגבניות מרוסקות2 כפות פטרוזיליה קצוצהמלח, פלפל-שחור1/2 כפ... Instructions: מחממים את השמן בסיר המרק ומטגנים את הבצל עד שיתרככך, מוסיפים את הכרוב והגזר וממשיכים לטגן עוד 3 דקות, תוך בחישה.מוסיפים את המים, אבקת המרק והעגבניות המרוסקות. מבשלים עד שהמרק מתחיל לרתוח וא...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר