Pesto
תפריט
ג', 19 נוב 2019, 03:11
110435 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ספגטי בחמאת בוטנים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3046   

* תמונה להמחשה
ספגטי בחמאת בוטנים
2 מנות
מוקפץ
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 250 גר' ספגטי
  • 8 בצלים ירוקים, החלק הלבן בלבד
  • 1 פלפל אדום מתוק
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף שום כתוש
  • 1/4 כוס חמאת בוטנים
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1 כף סוכר
דרך הכנה
  1. מבשלים את הספגטי בהתאם להוראות לדרגת אל-דנטה.
  2. בזמן שהפסטה מתבשלת, חותכים את החלק הלבן של הבצלים הירוקים לפרוסות של 2 ס"מ, שומרים את החלק הירוק לשימוש אחר.
  3. חותכים את הפלפל האדום לפסים צרים.
  4. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים מעט עד לשקיפות.
  5. מוסיפים את השום והפלפל ומטגנים עד שהפלפל מתרכך מעט.
  6. מוסיפים את חמאת הבוטנים מערבבים ומבשלים עד שמתקבל רוטב חלק, מוסיפים את הסויה ומיץ הלימון וממשיכים לבשל עוד 3 דקות.
  7. מסננים את הפסטה, מוסיפים לרוטב ומערבבים היטב לכסוי כל הפסטה ברוטב ומגישים.
אין תגובות עדיין
ספגטי בחמאת בוטנים By , 2005-03-28T18:01:04+02:00 ספגטי בחמאת בוטנים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 2 Tags: none Ingredients: - 250 גר' ספגטי 8 בצלים ירוקים, החלק הלבן בלבד 1 פלפל אדום מתוק 2 כפות שמן 1 כף שום כתוש 1/4 כוס חמאת בוטנים... Instructions: מבשלים את הספגטי בהתאם להוראות לדרגת אל-דנטה. בזמן שהפסטה מתבשלת, חותכים את החלק הלבן של הבצלים הירוקים לפרוסות של 2 ס"מ, שומרים את החלק הירוק לשימוש אחר. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר