כבד קצוץ

6 מנות
טיגון

קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» או ארוחה קלה
מרכיבים
500 גר' כבדי עוף נקיים
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
3 כפות שמן
4 ביצים קשות
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
דרך הכנה
- לטגן את הבצלים בשמן במחבת עד להזהבה.
- ולהוסיף את הכבדים ולטגן כ-10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
- להעביר למכונת בשר עם הביצים ולעבד פעם אחת לתערובת אחידה.
- אם רוצים מרקם עדין יותר מעבדים שוב.
- מאחסנים במקרר עד להגשה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


4
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- מרק בטטות [אבי מ.] -
- עוגת גבינה קלילה [סטלה] -
- עוגת קרמבו הכי טעימה בעולם [לאהמ] -
- חזה עוף ממולא [אבי מ.] -
- רוטב פסטו [אבי מ.] - ליציקה על כל סוגי הפסטה, סלטים וירקות.
- חלה [אבי מ.] -
- פשטידת חצילים [meital.mushka] - גם כשר לפסח, באדיבות חלי ממן- מנכל קבוצת חלי גרופ - תמיכה והרזיה