Pesto
תפריט
ב', 14 אוק 2019, 02:53
110434 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כבד עוף ביין מרסלה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 20155   

* תמונה להמחשה
כבד עוף ביין מרסלה
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 500 גר' כבד עוף
  • 2 בצלים פרוסים דק
  • 50 גר' מרגרינה בטעם חמאה או חמאה
  • 1 כף שמן
  • 1/2 כוס יין מרסלה או יין מתוק
  • 2 כפות קמח או קמח מצה
  • מלח ופלפל שחור
דרך הכנה
  1. שוטפים את הכבדים ומפרידים את האונות, מיבשים ומפלפלים.
  2. ממיסים את המרגרינה עם השמן במחבת, מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוציאים את הבצל בעזרת כף מחוררת ומניחים בצלחת בצד.
  3. מקמחים מעט את הכבדים ומנערים את שארית הקמח, מטגנים את הכבדים באותו מחבת עד שהם כמעט מוכנים.
  4. מחזירים את הבצל ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים כדקה ומוציאים הכל לצלחת הגשה חמה.
  5. מוסיפים את היין למחבת ומביאים לרתיחה.
  6. מצמצמים את הנוזלים עד לקבלת רוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
  7. יוצקים את הרוטב על הכבדים בצלחת ומגישים מיד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין צורך והוא אינו אמור להיות הטעם הדומיננטי.
3
ציון 10
טעים מאוד. האם ניתן באיזו שהיא צורה להסמיך יותר את היין או לעשותו דומיננטי יותר בטעמה הסופי של המנה? תודה!
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להמתיק לפי הטעם, להוסיף מעט דבש או סילאן(דבש תמרים).
1
ציון 10
נשמע טעים
אני מקווה שזה יצא באמת טעים כי כבר ניסיתי פעם מתכון אחר ולא יצא מתוק וטעים כפי שצפיתי.
כבד עוף ביין מרסלה By , 2005-03-29T04:29:15+02:00 כבד עוף ביין מרסלה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 500 גר' כבד עוף 2 בצלים פרוסים דק 50 גר' מרגרינה בטעם חמאה או חמאה 1 כף שמן 1/2 כוס יין מרסלה או יין מתוק ... Instructions: שוטפים את הכבדים ומפרידים את האונות, מיבשים ומפלפלים. ממיסים את המרגרינה עם השמן במחבת, מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוציאים את הבצל בעזרת כף מחוררת ומניחים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר