עוגיות שקדים דקיקות

20 מנות
אפיה

קושי: קל הכנה
» פאי וטארט» קפה
מרכיבים
250 גר' שקדים מולבנים פרוסים
1/4 כוס סוכר
1 חלבון גדול
1/4 כוס סוכר
1 חלבון גדול
דרך הכנה
- מחממים את התנור לחום בינוני.
- מערבבים את הסוכר והחלבון בקערה, לא מקציפים.
- מוסיפים את השקדים הפרוסים ומערבבים היטב.
מנטפים כמות של כפית על נייר אפיה בתבנית במרחק 5 ס"מ בין העוגיות, משטחים מעט. - אופים רק עד לקבלת גוון שחום בקצוות, מוציאים לצינון על רשת ומאחסנים בכלי סגור.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


1
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- רוטב ג'ינג'ר לסלט [אבי מ.] -
- גספצו [אבי מ.] - מרק עגבניות קר ספרדי
- כיסונים ממולאים מטוגנים [אבי מ.] - כיסונים במלית תפוחי עץ או שוקולד
- רוטב גריל מיוחד [אבי מ.] - שווה לנסות.
- לביבות חנוכה לפי הסבתא הגדולה מירושלים [גיליה] - לא דיאטטי בכלל - להפך
- עוגת גבינה קלת הכנה [אבי מ.] -
- שטרודל דובדבנים - הונגרי [aliza_325] - טעים חם או קר