לביבות תפוחי אדמה מתוקים(בטטות)

20 מנות
טיגון

קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
מרכיבים
2 בטטות גדולות מקולפות ומגורדות דק
2 ביצים טרופות
1 כף סוכר חום
2 כפות קמח
1 כפית ציפורן טחונה
2 כפיות קינמון טחון
שמן לטיגון
2 ביצים טרופות
1 כף סוכר חום
2 כפות קמח
1 כפית ציפורן טחונה
2 כפיות קינמון טחון
שמן לטיגון
דרך הכנה
- לסחוט ככל האפשר את הנוזלים מהבטטות המגורדות.
- לערבב עם שאר המרכיבים.
- לצקת לביבות בעזרת כף ולטגן במחבת בשמן חם עד להשחמה קלה.
- לספוג את עודפי השמן על נייר מגבת ולהגיש חם.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- קרוסטיני עם טפנד זיתים שחורים ופלפלים קלויים [שף אמיר מרקוביץ'] - ב-3 צבעים בשמן הרב דה פרובנס
- עוגת שוקולד טובה [אבי מ.] - עוגת שוקולד מצוינת לכל מטרה
- עוגת גבינה שוקולד [אבי מ.] - עוגת גבינה שוקולד מריר בציפוי קרם שוקולד.
- פסטה ברוטב דלעת [אבי מ.] -
- חזה עוף ברוטב תאנים [אבי מ.] -
- מוס לימונצ'לו [אבי מ.] -
- מאפה איטריות וירקות [אבי מ.] -