לביבות פטריות

14 מנות
טיגון

קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
מרכיבים
100 גר' חמאה או מרגרינה
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 בצל קטן קצוצק דק
750 גר' פטריות טריות קצוצות דק
1 כף פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים טרופות
1/3 כוס קמח מצה
1/2 כפית מלח
קורט פלפל
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 בצל קטן קצוצק דק
750 גר' פטריות טריות קצוצות דק
1 כף פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים טרופות
1/3 כוס קמח מצה
1/2 כפית מלח
קורט פלפל
דרך הכנה
- מחממים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הבצל היבש עד לשקיפות.
- מוסיפים את הבצל הירוק וממשיכים לטגן עד לשקיפות.
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהנוזלים מתאדים, מסירים מהאש ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לתערובת את הפטרוזיליה, הביצים וקמח המצה, מתבלים לפי הטעם.
- אם התערובת דלילה מדי מוסיפים עוד 1-2 כפות קמח מצה, מערבבים היטב.
- מחממים שמן בגובה 1 ס"מ במחבת.
- יוצקים כמות של 2 כפות תערובת ומשטחים מעט.
- מטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- קרוסטיני עם טפנד זיתים שחורים ופלפלים קלויים [שף אמיר מרקוביץ'] - ב-3 צבעים בשמן הרב דה פרובנס
- עוגת שוקולד טובה [אבי מ.] - עוגת שוקולד מצוינת לכל מטרה
- עוגת גבינה שוקולד [אבי מ.] - עוגת גבינה שוקולד מריר בציפוי קרם שוקולד.
- פסטה ברוטב דלעת [אבי מ.] -
- חזה עוף ברוטב תאנים [אבי מ.] -
- מוס לימונצ'לו [אבי מ.] -
- מאפה איטריות וירקות [אבי מ.] -