Pesto
תפריט
ו', 24 ינו 2020, 19:14
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כיסוני מוצרלה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6903   

כיסוני מוצרלה
24 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
250 גר' גבינת מוצרלה
12 פרוסות לחם לבן פרוס
3 ביצים
3 כפות חלב
1/2 כפית מלח
1 כוס פירורי לחם מתובלים
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס שמן רגיל
דרך הכנה
  1. פורסים את גבינת המוצרלה ל-24 פרוסות.
  2. חותכים ומסירים את הקרום מפרוסות הלחם, חותכים כל פרוסה ל-4 ריבועים.
  3. מניחים פרוסת גבינה על פרוסת לחם ומניחים רבוע לחם מעל, סוגרים ומהדקים את הקצוות.
  4. טורפים את הביצים בקערה עם החלב והמלח, מפזרים את פירורי הלחם בצלחת.
  5. מחממים את השמנים במחבת.
  6. טובלים כל כיסון בתערובת הביצים, מנערים עודפים ומניחים בצלחת פירורי הלחם לציפוי מכל הצדדים, מטגנים עד להזהבה יפה ומציאים לספיגת שמן על נייר מגבת.
  7. מגישים חם ומייד.
אין תגובות עדיין
כיסוני מוצרלה By , 2005-03-29T00:22:29+02:00 כיסוני מוצרלה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 24 Tags: none Ingredients: - 250 גר' גבינת מוצרלה 12 פרוסות לחם לבן פרוס3 ביצים3 כפות חלב1/2 כפית מלח1 כוס פירורי לחם מתובלים1/2 כוס שמן זית1/2 כוס שמן רגיל... Instructions: פורסים את גבינת המוצרלה ל-24 פרוסות. חותכים ומסירים את הקרום מפרוסות הלחם, חותכים כל פרוסה ל-4 ריבועים. מניחים פרוסת גבינה על פרוסת לחם ומניחים רבוע לחם מעל, סו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר