קבב רומני

8 מנות
צליה

קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים:
9.5
[2 מדרגים]
מרכיבים
- 1 קג' בשר בקר שמן טחון*
- 6-4 שיני שום כתושות
- 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
- מלח ופלפל שחור
- 1/2 1 כפיות אבקת סודה לשתיה
- 1/2 כוס מים
- *או תערובת של בשר בקר ובשר הודו
דרך הכנה
- מערבבים היטב את הבשר עם השום, אבקת הסודה לשתיה והפטרוזיליה.
- מתבלים במלח ובפלפל שחור טחון טרי.
- לשים את הבשר בידיים ומוסיפים להם בהדרגה את אבקת הסודה מומסת בחצי כוס המים תוך כדי לישה.
- מניחים את התערובת למנוחה כחצי שעה.
- צרים מהבשר גלילי קבב עבים ומניחים אותם על מגש במקרר לשעה.
- צולים על גריל או במחבת כבדה לדרגת הצליה הרצויה.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת מייפל [milky] -
- עוגת כושית מדהימה [התנתקות] - טעימה מאוד
- לחמניות לפסח [אבי מ.] - לחמניות קמח מצה מבצק רבוך.
- רוסטביף - בשר צלוי בתנור [אבי מ.] - רוסטביף אנטריקוט צלוי בתנור ומוגש פרוס.
- סלט עגבניות שרי עם בזיליקום [זעבון] - מבית היוצר של יוכי כהן
- דג סלמון בתנור [אבי מ.] - פילה דג סלמון אפוי בתנור, מתכון של ניקי
- פיצה [אבי מ.] - לפיצה אחת גדולה בגודל תבנית תנור או 2 פיצות גדולות רגילות.