Pesto
תפריט
ד', 22 ינו 2020, 08:11
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קבב רומני

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 17155   

קבב רומני
8 מנות
צליה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 9.5
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 קג' בשר בקר שמן טחון*
  • 6-4 שיני שום כתושות
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 1 כפיות אבקת סודה לשתיה
  • 1/2 כוס מים
  • *או תערובת של בשר בקר ובשר הודו
דרך הכנה
  1. מערבבים היטב את הבשר עם השום, אבקת הסודה לשתיה והפטרוזיליה.
  2. מתבלים במלח ובפלפל שחור טחון טרי.
  3. לשים את הבשר בידיים ומוסיפים להם בהדרגה את אבקת הסודה מומסת בחצי כוס המים תוך כדי לישה.
  4. מניחים את התערובת למנוחה כחצי שעה.
  5. צרים מהבשר גלילי קבב עבים ומניחים אותם על מגש במקרר לשעה.
  6. צולים על גריל או במחבת כבדה לדרגת הצליה הרצויה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
10
האם יש הבדל במתכון בין קבב שעושים על האש לעומת קבב שעושים על מחבת?
9
ציון 9
קבב פשוט להכנה וטעים מאוד כל הכבוד
8
ציון 10
יצא טעים מאוד.
7
תודה וחג שמח
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
חג שמח.

הטעם הוא הטעם האופיני לקבב רומני, מעט עיקצוץ, כתחליף אפשר להוסיף מי סודה במקום המים הרגילים.
5
שלום אבי
וחג שמח
כשאוכלים את הקבב לא מרגישים את הטעם של סודה?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בצל הוא תחליף לסודה לשתיה???

תוסיפי מעט מי סודה, בקבב רומני אין בצל.
3
אם לא מעוניינים להתעסק עם סודה לשתיה מה אפשר לעשות? האם להוסיף בצל קצוץ במקום זה מספיק?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
צודק, טעות הקלדה.

תודה
1
במתכון לקבב רומני אתם כותבים " להוסיף את אבקת סודה לשתיה עם החומרים אך לא מציינים כמות אבקת סודה לשתיה,...»»
קבב רומני By , 2005-03-28T21:15:09+02:00 קבב רומני Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 1 קג' בשר בקר שמן טחון* 6-4 שיני שום כתושות 4 כפות פטרוזיליה קצוצה מלח ופלפל שחור 1/2 1 כפיות אבקת סודה לשתיה... Instructions: מערבבים היטב את הבשר עם השום, אבקת הסודה לשתיה והפטרוזיליה. מתבלים במלח ובפלפל שחור טחון טרי. לשים את הבשר בידיים ומוסיפים להם בהדרגה את אבקת הסו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר