Pesto
תפריט
ב', 18 נוב 2019, 06:47
110435 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

צלי בשר בקר בבירה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 29143   

* תמונה להמחשה
צלי בשר בקר בבירה
4 מנות
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[7 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 קג' בשר בקר לצלי חתוך לקוביות
  • 4 כפות קמח
  • 4 כפות שמן
  • 6 שיני שום
  • 3 בצלים פרוסים דק
  • 2 כוסות מרק או מים
  • 1 כוס בירה לבנה
  • 2 כפות חומץ בן יין אדום
  • 3 כפות סוכר חום
  • 2 כפות חרדל רגיל
  • 2 עלי דפנה
  • מלח, פלפל לפי הטעם
דרך הכנה
  1. מגלגלים את קוביות הבשר בקמח, מנערים ומטגנים בשמן חם עד להשחמה קלה.
  2. מעבירים לתבנית בישול חסינת אש.
  3. באותה המחבת מטגנים את השום והבצל, רק עד לריכוך, מוסיפים לתבנית.
  4. מוסיפים לתבנית את כל שאר החומרים, מביאים לרתיחה, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  5. מכסים היטב את התבנית ומעבירים אותה לתנור שחומם ל-160 מעלות.
  6. אופים כשעתיים, עד שהבשר רך לחלוטין.
  7. מגישים עם תפוחי אדמה וגזרים מבושלים וזורים על הכל מעט פטרוזיליה קצוצה.
הערות
  • ניתן לבשל את הצלי בסיר על כיריים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
14
מתכון מצוין
13
ציון 10
מתכון מעולה, חוסל במהירות
12
ציון 10
הוספתי גזר ותפו"א קטנים כמו בהמלצות - מעולה!
11
ציון 10
מתכון מצוין.אני הוספתי הרבה תפוא"ד קטנים שלמים וכף תרכיז רימונים.עינת
10
ציון 10
מתכון נפלא קל וערב לחיך, תודה! תודה! תודה! אני כל-כך מרוצה מהאתר, כל המתכונים שניסיתי מהאתר יצאו נהדרים...»»
9
ציון 10
מתכון נפלא וקל להכנה!!! תודה לך אבי.
זו פעם ראשונה שבשלתי בשר בקר (אני בעצמי צמחונית), ההוראות היו...»»
8
ראובן מ. (עורך)
ראי את הכתבה על חלקי הבשר. לינק.
7
אזה חלק/בשר מומלץ לקדירה כזו יש לי בשר לגולש זה נורא ?
6
ציון 10
תודה לאבי
מתכון מעולה, פשוט להכנה והכי חשוב טעים מאוד, בישלתי בסיר יציקה על הגז - הכל חוסל
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בשר מס' 6 זה פילה מדומה, בנתח שלם ולא רולדה שזה בשר מגולגל, והוא טוב לבישול כיחידה שלמה וריפה לאחר מכן,...»»
3
הי אבי ,אולי לא כל כך קשור ,ישלי שאלה,האם רולדת בשר מס 6 זה פילה מדומה?והאם פילה מדומה טוב לבישול עם...»»
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בירה לבנה.
1
האם מדובר בבירה לבנה או בבירה שחורה?
צלי בשר בקר בבירה By , 2005-03-28T21:15:07+02:00 צלי בשר בקר בבירה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 1 קג' בשר בקר לצלי חתוך לקוביות 4 כפות קמח 4 כפות שמן 6 שיני שום 3 בצלים פרוסים דק 2 כוסות מרק א... Instructions: מגלגלים את קוביות הבשר בקמח, מנערים ומטגנים בשמן חם עד להשחמה קלה. מעבירים לתבנית בישול חסינת אש. באותה המחבת מטגנים את השום והבצל, רק עד לריכוך, מוסיפים ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר