ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד

4 מנות
טיגון

קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
4.5
[2 מדרגים]
מרכיבים
3 בצלים גדולים חצויים ופרוסים דק
1 כוס פקאן קלוי
פלפל לבן לפי הטעם
מלח לפי הטעם
שמן לטיגון
1 כוס פקאן קלוי
פלפל לבן לפי הטעם
מלח לפי הטעם
שמן לטיגון
דרך הכנה
- מטגנים את הבצל במעט שמן עד להשחמה קלה.
- מוסיפים את הפקאנים וממשיכים לטגן עוד כדקה.
- בודקים תיבול ומעבירים למעבד מזון או בלנדר וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה.
- להגשה עם פרוסות לחם טרי או קלוי.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- תחתית פיצה מהירה ללא שמרים [אבי מ.] - 2 גירסאות לתחתיות פיצה מהירות ללא שמרים
- חזה עוף על מצע ירקות במרינדה [אבי מ.] -
- סלט תירס [אבי מ.] -
- גולש בורגניון [אבי מ.] - גולש בשר בקר בסיגנון צרפתי.
- טורט לימון [אבי מ.] -
- סלט פלפלים [אבי מ.] -
- רוטב ויניגרט תפוזים לסלט [אבי מ.] -