Pesto
תפריט
ג', 28 ינו 2020, 13:08
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט חצילים חריף

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 15381   

* תמונה להמחשה
סלט חצילים חריף
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1 חציל גדול
3 פלפלים ירוקים חריפים
2 פלפלים ירוקים מתוקים
3 עגבניות
4 שיני שום כתושות
1/2 כוס מיץ לימון טרי
1 כפית מלח
דרך הכנה
  1. חותכים את החצילים והפלפלים לרבועים בגודל 3x3 ס"מ.
  2. מטגנים את החצילים עד להזהבה בשמן חם, מוציאים ומניחים לספיגה על מגבת נייר.
  3. מטגנים את הפלפלים המתוקים והחריפים בשמן חם עד להשחמה קלה, מוציאים ומניחים לספיגת השמן.
  4. חותכים את העגבניות לקוביות גדולות ומטגנים מעט בשמן.
  5. מערבבים בקערה את החצילים והפלפלים ומוסיפים את העגבניות השום והלימון, מוסיפים את המלח וטועמים לתיקון תיבול.
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
אודם (מקצוענ/ית)
צ'ומפי שלום,
אם יש לך מחבט טפלון הרוס כבר כדאי שתאמצי אותו למקרים של צליית חצילים על הגז. את מניחה...»»
4
ראובן מ. (עורך)
אני צורב אותם ישירות מעל הגז עד לריכוך. מדי פעם יש לסובב בעדינות עד שכל החציל רך מאוד למגע. לאחר מכן...»»
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא, כתוב "במעט שמן".
1
האם צריך לטגן בשמן עמוק?גם את העגבניות?
סלט חצילים חריף By , 2005-03-29T04:33:03+02:00 סלט חצילים חריף Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 1 חציל גדול 3 פלפלים ירוקים חריפים 2 פלפלים ירוקים מתוקים 3 עגבניות 4 שיני שום כתושות 1/2 כוס מיץ לימון טרי 1 כפית מלח... Instructions: חותכים את החצילים והפלפלים לרבועים בגודל 3x3 ס"מ. מטגנים את החצילים עד להזהבה בשמן חם, מוציאים ומניחים לספיגה על מגבת נייר. מטגנים את הפלפלים המתוקים והח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר