סלט פלפלים חריף

6 מנות
טיגון

קושי: קל הכנה
» סלטים» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
2 פלפל אדום
2 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
1 פלפל חריף ירוק
6 שיני שום קלופות וקצוצות
5 עגבניות בינוניות
מלח פלפל שחור גרוס טרי
6 כפות שמן זית
2 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
1 פלפל חריף ירוק
6 שיני שום קלופות וקצוצות
5 עגבניות בינוניות
מלח פלפל שחור גרוס טרי
6 כפות שמן זית
דרך הכנה
- חוצים את הפלפלים המתוקים ומסירים את הזרעים, חותכים כל חצי פלפל ל 4 פרוסות.
- חותכים את הפלפלים החריפים לאורך (ללא הגרעינים) לחצי וחותכים כל חצי לרצועות ושוב חוצים את הרצועות לרוחב.
- שמים מחבת גדולה על אש בנונית ומחממים בה את השמן.
- מטגנים את הפלפלים ומאדים עד שיתרככו מעט.
- מוסיפים את השום ומאדים עוד דקה.
- חותכים את העגבניות לקוביות גדולות, מוסיפים למחבת יחד עם המלח והפלפל.
- מכסים חלקית ומבשלים על אש בינונית נמוכה כשעה, בודקים את כמות הנוזלים מדי פעם, אם יש צורך מוסיפים מעט מים.
- בודקים תיבול ומוסיפים לפי הטעם.
- מסיטים מעט את המכסה, כך שיכסה כמעט את כל המחבת וממשיכים לבשל עוד קצת עד לאידוי הנוזלים.
- מצננים, מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר עד שבוע.
הערות
- ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- טראפל בראוניס [אבי מ.] -
- כרוב אדום חמוץ מתוק [אבי מ.] -
- עוגת שכבות מוס- ללקק את האצבעות [tatuchy] - עוגה מדהימה, מס' שכבות לבחירתכם, הילדים מתים עלייה
- קרוקטים תפוחי אדמה [דוד משה] - באדיבות "דוד משה" - יצרני תפו"א מחבל מעון
- עוגת מוס תות שדה [אבי מ.] -
- כדורי שוקולד קוקוס ודבש [אבי מ.] -
- קיש תרד ועגבניות מיובשות [אבי מ.] - קיש ללא תחתית בצק