בשר ופטריות מוקפצים
נתחי בשר סינטה דקים מוקפצים עם פטריות, מתכון בסגנון סיני.
* המחשה
3 מנות
מוקפץ
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 1/2 קג' פטריות טריות
- 1/2 קג' בשר סינטה
- 3 כפות שמן
- 2 שיני שום כתושות
- 1 בצל בינוני פרוס דק
- 1 כף רוטב צדפות
- 1/4 כפית סוכר
- 1/2 כפית מלח
- מעט פלפל שחור
- 1 כף קמח
דרך הכנה
- מערבבים בקערה את רוטב הצדפות, הפלפל שחור, הסוכר והקמח, משרים את נתח הבשר השלם ברוטב כחצי שעה
- מחממים את השמן במחבת, מטגנים את נתח הבשר עד להשחמה מכל הצדדים ומוציאים לפריסה על קרש חיתוך לאחר צינון
- פורסים את הבשר לפרוסות דקות ובגודל ביס ומניחים בצד.
- מוסיפים את הבצל והפטריות לאותה מחבת, מטגנים בערבוב עד שהפטריות הופכות שחומות מעט, מוסיפים את הבשר ומקפיצים את כל המרכיבים ומוציאים מייד לצלחת הגשה.
- מגישים עם אורז לבן.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- גלילות חצילים וגבינה ברוטב עגבניות [אבי מ.] -
- בריגדרוס [אבי מ.] -
- סלט חלומי פטריות [lililev] -
- גיוזה - כיסונים יפניים [אבי מ.] - כיסוני בצק דקיק במלית בשר, תרד ופטריות
- רוטב צרפתי לסלט [אבי מ.] -
- עוגת גבינת ריקוטה (חלבי) [richs] - המתכונים של ריצ'
- עוגת שוקולד חגיגית [אבי מ.] - עוגת שוקולד בציפוי שוקולד לבן