בשר ופטריות מוקפצים
נתחי בשר סינטה דקים מוקפצים עם פטריות, מתכון בסגנון סיני.

3 מנות
מוקפץ

קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
1/2 קג' פטריות טריות
1/2 קג' בשר סינטה
3 כפות שמן
2 שיני שום כתושות
1 בצל בינוני פרוס דק
1 כף רוטב צדפות
1/4 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
1 כף קמח
1/2 קג' בשר סינטה
3 כפות שמן
2 שיני שום כתושות
1 בצל בינוני פרוס דק
1 כף רוטב צדפות
1/4 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
1 כף קמח
דרך הכנה
מערבבים בקערה את רוטב הצדפות, הפלפל שחור, הסוכר והקמח, משרים את נתח הבשר השלם ברוטב כחצי שעה, מחממים את השמן במחבת, מטגנים את נתח הבשר עד להשחמה מכל הצדדים ומוציאים לפריסה על קרש חיתוך לאחר צינון, פורסים את הבשר לפרוסות דקות ובגודל ביס ומניחים בצד.
מוסיפים את הבצל והפטריות לאותה מחבת, מטגנים בערבוב עד שהפטריות הופכות שחומות מעט, מוסיפים את הבשר ומקפיצים את כל המרכיבים ומוציאים מייד לצלחת הגשה.
מגישים עם אורז לבן.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- בייגל [אבי מ.] -
- עוגת קוקוס אוורירית [אבי מ.] - עוגת קוקוס בחושה וקלילה.
- ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד [אבי מ.] -
- עוגת אגוזים וקוקוס לפסח [belakiz] - עוגה עשירה לפסח
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- ריבועי מעדן שוקולד אבי [אבי מ.] -
- סלט טבולה קינואה [אבי מ.] -