מקרונים אגוזי מלך
אפיה
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
מרכיבים
200 גר' אגוזי מלך
1 כוס סוכר
2 חלבונים גדולים
קורט מלח
דרך הכנה
- מניחים את האגוזים 2-ו כפות סוכר בקערת מעבד מזון ומעבדים לתערובת פירורית
דקה. - מניחים קערה חסינת חום על סיר עם מים רותחים קלות, לשים לב שהקערה לא
תבוא במגע עם המים, מעבירים את תערובת האגוזים לקערה. - מוסיפים את שארית הסוכר, החלבונים וקורט המלח ומערבבים עד להמסת הסוכר, מסירים מהאש ומניחים לצינון, התערובת תתקשה מעט בצינון, אם התערובת יבשה מדי לזילוף יש להוסיף מעט חלבון, אם היא נוזלית מוסיפים מעט אגוזים טחונים.
- מעבירים לשקית זילוף עם צנטר 10 מ"מ ומזלפים על נייר אפיה בתבנית תנור עיגולים
קמורים בקוטר 4 ס"מ. - אופים בתנור שחומם מראש ל-180° עד להשחמה וכאשר נוצרים סדקים בקרום העוגיות, מוציאים ומצננים על רשת.
- ניתן גם לנטף את העוגיות בכמות של כף מלאה בעזרת שתי כפות.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- קבב רומני [אבי מ.] -
- בצק שוקולד [אבי מ.] - לעיצוב, פיסול או יצירת אלמנטים לקישוט עוגות
- עוגיות לחיצה [אבי מ.] - במכשיר לחיצת עוגיות
- עוגת צימוקים [אבי מ.] - עוגת צימוקים בחושה מצוינת לקפה.
- עוגת גבינה פירורים ושמנת [אבי מ.] -
- קרפציו סלק [אבי מ.] -
- סלט כרוב עם אטריות "מג'יק" [פסקל] - כרוב בתוספת תערובת קלויה של אטריות ושקדים, ברוטב חמוץ מתוק