דקליות Palmiers
עוגיות בצק עלים מסוכרות, מהירות וקלות הכנה.

60 מנות
אפיה

קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
400 גר' בצק עלים מופשר
סוכר
דרך הכנה
- מפזרים סוכר על משטח העבודה ומרדדים את הבצק על הסוכר למלבן בעובי 3-4 מ"מ.
- מפזרים סוכר על פני שטח הבצק ומהדקים קלות בעזרת המערוך.
- חותכים רצועות באורך 20 ס"מ לרוחב הבצק, מקפלים את הבצק משני הצדדים למרכז הבצק ומהדקים קלות, מקפלים שוב כלפי המרכז ומהדקים קלות.
- עוטפים את הבצק בניילון ומכניסים למקפיא לחצי שעה או עד שהבצק מתקשה מעט שוב.
- מחמממים את התנור לחום גבוה, מניחים נייר אפיה בתבנית התנור.
- מוציאים את הבצק מהמקפיא, פורסים את הבצק לפרוסות ברוחב 1 ס"מ ומניחים אותן על הצד החתוך בתבנית במרחק 5 ס"מ בין העוגיות.
- משטחים מעט את העוגיות בעזרת גב מזלג.
- אופים עד שהעוגיות מזהיבות ומשחימות מעט בקצוות, לשים לב, העוגיות נוטות להשרף מהר בגלל תכולת הסוכר.
- מוציאים מייד ומצננים על רשת, מאחסנים את העוגיות המצוננות בכלי סגור.
הערות
- ניתן להוסיף לסוכר מעט קינמון.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת גבינה ריבת חלב [אבי מ.] - עוגת גבינה אפויה.
- מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס [אבי מ.] - מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס
- אנטריקוט בתנור [tommf] - מאוד קל וטעמים משגעים
- קינוח מוס שלושה שוקולדים [אבי מ.] - להגשה בגביעי קינוח
- רוגלאך מבצק שמרים-עלים [אבי מ.] - בצק שמרים כרוך/פלונדר/שמרים עלים, בצק הרוגלאך האוורירי והעשיר ביותר
- עוגת שמרים ללא מרגרינה [אורן בר] - גרסה בריאותית לעוגת שמרים עם קיפול מיוחד
- חטיפי תפוחי אדמה אפויים [אבי מ.] - חטיפי תפוח אדמה אפויים בתוספת רוטב גבינה.