עוגיות ברנדי
עוגיות דקות ופריכות.

16 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגיות» או קפה
מרכיבים
60 גר' חמאה
3 כפות שטוחות סוכר חום בהיר
2 כפות סירופ תירס או מייפל
7 כפות קמח
1 כפית מיץ לימון
1/2 כפית קינמון טחון
3 כפות שטוחות סוכר חום בהיר
2 כפות סירופ תירס או מייפל
7 כפות קמח
1 כפית מיץ לימון
1/2 כפית קינמון טחון
דרך הכנה
- מחממים את התנור לחום בינוני, מרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפיה משומן קלות.
- מחממים את החמאה, הסוכר והסירופ על להבה נמוכה בערבוב עד להמסת החמאה.
- מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח, מיץ הלימון והקינמון ומערבבים.
- מנטפים כמות של 4 כפיות בכל תבנית במרחק רב בין אחת לשניה.
- מכניסים לתנור לאפיה של בערך 10 דקות או עד שהן מבעבעות ומזהיבות.
- עובדים במהירות לפני שהעוגיות מתקשות, לוקחים כל עוגיה ומגלגלים על ידית
כף עץ או קונוס מתכת ומניחים לצינון והתקשות, אם העוגיות התקשו לפני הגילגול מכניסים למספר שניות שוב לתנור. - חוזרים על הפעולה עם העוגיות בתבנית השניה.
- ניתן לטבול את קצות העוגיות בשוקולד מומס או למלא לפני ההגשה בקצפת/קרם לפי הטעם.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוף בציפוי פריך [אבי מ.] - מתכון של ניקי
- לחם עשבי תיבול טריים [אבי מ.] - לחם לבן עסיסי וניחוחי, טעים מאוד, מתכון של סמדר מוואלה.
- עוגת מוס לימון [אבי מ.] -
- עוגיות כעכ תוניסיות [cohenshoshh] - כעכ
- מרק בשר תימני [שירינקה] -
- גלילי שקדים מטוגנים [אבי מ.] - יווני
- פיצות חצילים קטנות [אבי מ.] -