עוגיות ברנדי
עוגיות דקות ופריכות.

16 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגיות» או קפה
מרכיבים
60 גר' חמאה
3 כפות שטוחות סוכר חום בהיר
2 כפות סירופ תירס או מייפל
7 כפות קמח
1 כפית מיץ לימון
1/2 כפית קינמון טחון
3 כפות שטוחות סוכר חום בהיר
2 כפות סירופ תירס או מייפל
7 כפות קמח
1 כפית מיץ לימון
1/2 כפית קינמון טחון
דרך הכנה
- מחממים את התנור לחום בינוני, מרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפיה משומן קלות.
- מחממים את החמאה, הסוכר והסירופ על להבה נמוכה בערבוב עד להמסת החמאה.
- מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח, מיץ הלימון והקינמון ומערבבים.
- מנטפים כמות של 4 כפיות בכל תבנית במרחק רב בין אחת לשניה.
- מכניסים לתנור לאפיה של בערך 10 דקות או עד שהן מבעבעות ומזהיבות.
- עובדים במהירות לפני שהעוגיות מתקשות, לוקחים כל עוגיה ומגלגלים על ידית
כף עץ או קונוס מתכת ומניחים לצינון והתקשות, אם העוגיות התקשו לפני הגילגול מכניסים למספר שניות שוב לתנור. - חוזרים על הפעולה עם העוגיות בתבנית השניה.
- ניתן לטבול את קצות העוגיות בשוקולד מומס או למלא לפני ההגשה בקצפת/קרם לפי הטעם.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- צמת שמרים [אבי מ.] -
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- לימונים כבושים [אבי מ.] - כתוספת למאכלים מבושלים או לסלטים.
- קובה תפוחי אדמה [אורן בר] - קובה פוטטה
- נתחי חזה עוף בערמונים [אבי מ.] -
- בראוניז פאדג' שוקולד [אבי מ.] - להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן.
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.