Pesto
תפריט
א', 22 ספט 2019, 01:36
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גוגלהוף בחושה

עוגה בחושה גבוהה.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8290   

עוגת גוגלהוף בחושה
12 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים

300 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1/2 1 כוסות סוכר
2 כפיות תמצית וניל
4 ביצים
1/3 2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/4 כוס חלב או מיץ תפוזים
אבקת סוכר לקישוט

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, משמנים ומקמחים תבנית גוגלהוף גדולה.
  2. מנפים את הקמח ואבקת האפיה ומניחים בצד.
  3. בקערה גדולה או בקערת המיקסר מקצים את החמאה כדקה, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  4. מוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה, אחת לאחר שהקודמת הובלעה בתערובת, התערובת מעט מתפרקת וכך זה צריך להיות, מוסיפים את תמצית הוניל.
  5. מוסיפים את הקמח לסירוגין עם החלב או המיץ, מסיימים בהוספת הקמח, מערבבים רק עד לקבלת תערובת הומוגנית, לא לערבב יתר על המידה.
  6. יוצקים את התערובת לתבנית ומחליקים.
  7. אופים כ-50-60 דקות או עד להזהבה יפה וקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש.
  8. מוציאים ומצנינים כ-10 דקות בתבנית.
  9. הופכים ומוציאים את העוגה מהתבנית ומצננים לחלוטין על הרשת.
  10. מפזרים אבקת סוכר על העוגה הקרה.
אין תגובות עדיין
עוגת גוגלהוף בחושה By , 2005-03-29T01:47:09+02:00 עוגת גוגלהוף בחושה עוגה בחושה גבוהה. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 300 גר' חמאה או מרגרינה רכה1/2 1 כוסות סוכר2 כפיות תמצית וניל4 ביצים1/3 2 כוסות קמח2 כפיות אבקת אפיה1/4 כוס חלב או מיץ תפוזיםאבקת סוכר לקישוט... Instructions: מחממים את התנור ל-175°, משמנים ומקמחים תבנית גוגלהוף גדולה. מנפים את הקמח ואבקת האפיה ומניחים בצד. בקערה גדולה או בקערת המיקסר מקצים את החמאה כדקה, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר