Pesto
תפריט
ו', 05 יונ 2020, 18:30
110453 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות סוכר וניל ושוקולד

עוגיות קירור קלות הכנה.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5694   

עוגיות סוכר וניל ושוקולד
60 מנות
אפיה
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
120 גר' חמאה או מרגרינה רכה
3/4 כוס סוכר
1 חלמון
1/4 כוס חלב
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית אבקת סודה
30 גר' שוקולד מריר מומס
דרך הכנה
  1. בקערה מערבבים היטב את החמאה, הסוכר, החלמון, החלב ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  2. מנפים את הקמח, אבקת האפיה ואבקת הסודה ומוסיפים לתערובת ומערבבים.
  3. מחלקים את התערובת לשניים, מוסיפים את השוקולד המומס לחלק אחד ומערבבים.
  4. מעצבים גליל בקוטר 4 ס"מ מכל חלק ועוטפים בניילון צמיד ומאחסנים במקרר ל-6 שעות.
  5. מחממים תנור ל-175°, מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
  6. מוציאים את הגלילים מהמקרר ופורסים לפרוסות אחידות בעובי 6 מ"מ.
  7. מפזרים מעט סוכר בצלחת שטוחה, טובלים צד אחד של כל עוגיה בסוכר ומניחים על נייר האפיה כאשר הצד עם הסוכר כלפי מעלה ובמרחק 2 ס"מ בין העוגיות.
  8. אופים כ-12 דקות או רק עד שהעוגיות מתקשות.
  9. מוציאים ומצננים את העוגיות על רשת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
תודה אנסה שוב
2
היית צריכה לשים עוד כפית תמצית וניל!
כפית אחת זה כלום.2 כפיות יספיקו
1
ציון 10
עוגיות לא משהו, מתוק מאד וללא טעם של חמאה או וניל ואפילו השוקולד לא טעים, חבל
עוגיות סוכר וניל ושוקולד By , 2005-03-28T18:08:24+02:00 עוגיות סוכר וניל ושוקולד עוגיות קירור קלות הכנה. Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 60 Tags: none Ingredients: - 120 גר' חמאה או מרגרינה רכה3/4 כוס סוכר1 חלמון1/4 כוס חלב1 כפית תמצית וניל2 כוסות קמח1 כפית אבקת אפיה1/4 כפית אבקת סודה30 גר' שוקולד מריר מומס ... Instructions: בקערה מערבבים היטב את החמאה, הסוכר, החלמון, החלב ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מנפים את הקמח, אבקת האפיה ואבקת הסודה ומוסיפים לתערובת ומערבבים. מחלקים את התערובת לשני...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר