Pesto
תפריט
ב', 27 ינו 2020, 00:09
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת שוקולד צ'יפס פירורים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10677   

עוגת שוקולד צ'יפס פירורים
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[3 מדרגים]
 
מרכיבים

לעוגה:
3/4 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
3/4 כוס סוכר
100 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים גדולות
1 כוס שמנת חמוצה
1/2 1 כוסות שוקולד צ'יפס מיני
לציפוי:
1/3 כוס דחוסה סוכר חום
1 כף קמח
30 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1/2 כוס אגוזים קצוצים
1/2 כוס שוקולד צ'יפס מיני

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני, משמנים תבנית 24.
  2. בקערה מערבבים את החומרים לציפוי - הסוכר החום, הקמח והחמאה לתערובת פירורית, מוסיפים את האגוזים והשוקולד צ'יפס ומערבבים, מניחים בצד.
  3. לעוגה, מנפים לקערה את הקמח, אבקת האפיה, הסודה לשתיה והמלח.
  4. בקערה נפרדת מקציפים את החמאה עם הסוכר לתערובת בהירה, מוסיפים את הביצים אחת לאחר שהקודמת הובלעה בתערובת.
  5. מוסיפים את הקמח הוניל והשמנת החמוצה לסירוגין ומערבבים היטב, מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים.
  6. משטחים את תערובת העוגה בתבנית ומפזרים את הציפוי מעל באופן אחיד.
  7. אופים כ-25-35 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
  8. מצננים בתבנית על רשת צינון.
     

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
ראובן מ. (עורך)
שאלה שנשאלה לא אחת (רצוי תמיד לחפש בתגובות באתר).
כנראה שהתערובת לא סמיכה מספיק בשביל להחזיק אותם...»»
6
היום 31.12 הכנתי את העוגה לפי ההוראות במדוייק , וכל פצפוצי השוקולד שקעו לתחתית התבנית כולל ציפוי העוגה מלמעלה ? מה הסיבה
5
ציון 10
עוגה קלה וטעימה להפליא , מתכון מדוייק .
4
ציון 10
עוגה פשוטה וטעימה מאוד ליד הקפה,אחלה מתכון, כדאי לנסות!
3
בזמן האפיה העוגה "עלתה" על הפירורים !? למה?
2
האם אפשר במקום שמנת חמוצה רי'צ פרווה או כל דבר אחר כדי שתיצא עוגה פרווה
תודה
1
ציון 10
עוגה נהדרת
עוגת שוקולד צ'יפס פירורים By , 2005-03-29T05:06:50+02:00 עוגת שוקולד צ'יפס פירורים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - לעוגה:3/4 1 כוסות קמח1 כפית אבקת אפיה1 כפית סודה לשתיה1/4 כפית מלח3/4 כוס סוכר100 גר' חמאה או מרגרינה רכה1 כפית תמצית וניל3 ביצים גדולות1 כוס שמ... Instructions: מחממים את התנור לחום בינוני, משמנים תבנית 24. בקערה מערבבים את החומרים לציפוי - הסוכר החום, הקמח והחמאה לתערובת פירורית, מוסיפים את האגוזים והשוקולד צ'יפס ומערבבים, מניחים בצד. ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר