Pesto
תפריט
ב', 04 נוב 2024, 09:42
110500 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות טוויל

עוגיות ניטוף דקיקות ופריכות, משמשות גם כמרכיב במנות קינוח.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11020   

עוגיות טוויל
18 מנות
אפיה
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים

50 גר' חמאה
2 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 כפית גרידת קליפת תפוז או לימון 
50 גר' קמח

דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל-190°, מניחים נייר אפיה בתבניות תנור.
  2. ממיסים את החמאה ומניחים לצינון.
  3. מקציפים את החלבונים לקצף ראשוני, מוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה וממשיכים להקציף לקצף יציב.
  4. מוסיפים את גרידת התפוז ומקפלים יחד עם הקמח והחמאה.
  5. מנטפים כמות של 2 כפות על נייר האפיה, משטחים בעזרת גב הכף לעיגול בקוטר 8 ס"מ דק.
  6. אופים כ-6 דקות או עד להזהבה.
  7. מוציאים ומניחים מייד על מערוך ומעגלים, אם העוגות מתקשות לפני העיצוב מכניסים שוב לתנור למספר דקות.
  8. מניחים על רשת לצינון והתקשות.
  9. שומרים בכלי סגור היטב.
הערות
  • ניתן לפזר מעל העוגיות לפני האפיה מעט שקדים מולבנים פרוסים או קצוצים או פיסטוק קצוץ.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
עוגיות טוויל By , 2005-03-29T05:59:25+02:00 עוגיות טוויל עוגיות ניטוף דקיקות ופריכות, משמשות גם כמרכיב במנות קינוח. Prep Time: PT20M Cook time: Yield: 18 Tags: none Ingredients: - 50 גר' חמאה2 חלבונים1/2 כוס סוכר1 כפית גרידת קליפת תפוז או לימון 50 גר' קמח... Instructions: מחממים תנור ל-190°, מניחים נייר אפיה בתבניות תנור. ממיסים את החמאה ומניחים לצינון. מקציפים את החלבונים לקצף ראשוני, מוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה וממשיכים להקציף לקצף יציב. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר