עוגיות טוויל
עוגיות ניטוף דקיקות ופריכות, משמשות גם כמרכיב במנות קינוח.

18 מנות
אפיה
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
מרכיבים
50 גר' חמאה
2 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 כפית גרידת קליפת תפוז או לימון
50 גר' קמח
דרך הכנה
- מחממים תנור ל-190°, מניחים נייר אפיה בתבניות תנור.
- ממיסים את החמאה ומניחים לצינון.
- מקציפים את החלבונים לקצף ראשוני, מוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה וממשיכים להקציף לקצף יציב.
- מוסיפים את גרידת התפוז ומקפלים יחד עם הקמח והחמאה.
- מנטפים כמות של 2 כפות על נייר האפיה, משטחים בעזרת גב הכף לעיגול בקוטר 8 ס"מ דק.
- אופים כ-6 דקות או עד להזהבה.
- מוציאים ומניחים מייד על מערוך ומעגלים, אם העוגות מתקשות לפני העיצוב מכניסים שוב לתנור למספר דקות.
- מניחים על רשת לצינון והתקשות.
- שומרים בכלי סגור היטב.
הערות
- ניתן לפזר מעל העוגיות לפני האפיה מעט שקדים מולבנים פרוסים או קצוצים או פיסטוק קצוץ.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


3
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- סברינה [לינואל] - עוגת קרם
- תמרים ממולאים באגוזים, טחינה ודבש [תמילושה] - טוב לפסח וגם לטבעונים
- מרק עוף [אבי מ.] - המרק המסורתי היהודי לכל החגים ולשבת.
- עוגת 3 שכבות גבינה שוקולד [אבי מ.] - עוגת שוקולד וגבינה מצוינת
- באגט [אבי מ.] - הבאגט הצרפתי, מהלחמים הפופולרים בצרפת ובכל העולם.
- Pagnotta לחם שאור איטלקי [אבי מ.] -
- עוגת שלושת המוסים - טריקולד [אבי מ.] -