Pesto
תפריט
ב', 09 דצמ 2019, 14:31
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חזה עוף בטרגון

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6423   

חזה עוף בטרגון
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
20 גר' חמאה או מרגרינה
1 כף שמן
1 בצל קטן קצוץ דק
4 יח' חזה עוף במשקל 120 גר כ"א
1/2 כפית מלח
1/8 כפית פלפל
1/4 כוס ממרק עוף או מים
1/2 כוס חומץ יין אדום
2 כפות טרגון טרי קצוץ או 1 כפית יבש
1 כף רסק עגבניות
1/2 כפית סוכר
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
דרך הכנה

מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד לשקיפות, מוסיפים את חזה העוף ומטגנים 2 דקות מכל צד, מוסיפים את המרק או המים ומחצית כמות החומץ, מנמיכים ללהבה בינונית ומכסים , מבשלים עוד שתי דקות ומוציאים את חזה העוף לצלחת, מכסים לשמירה על החום.

מעלים ללהבה גבוהה, מוסיפים את שארית החומץ והטרגון ומבשלים עד לצימצום הנוזלים בשליש, מוסיפים את רסק העגבניות הסכר, המלח והפלפל ומערבבים, מחזירים את חזה
העוף למחבת ומבשלים עוד דקה, מניחים בצלחת הגשה חזה עוף אחד ויוצקים מעל את שארית הרוטב, מגישים מייד.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
tommf (מקצוענ/ית)
רשום חמאה או מרגרינה. אתה יכול לבחור את מה שמתאים לך, ואחר יבחר את מה שמתאים לו. בברכת שבת שלום. תומר
1
למה חמאה עם העוף גם טרף וגם לא בריא
חזה עוף בטרגון By , 2005-03-29T05:36:33+02:00 חזה עוף בטרגון Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 20 גר' חמאה או מרגרינה 1 כף שמן1 בצל קטן קצוץ דק4 יח' חזה עוף במשקל 120 גר כ"א1/2 כפית מלח1/8 כפית פלפל1/4 כוס ממרק עוף או מים1/2 כוס חומץ יין אדום2 כפות טרגון טרי קצוץ... Instructions: מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד לשקיפות, מוסיפים את חזה העוף ומטגנים 2 דקות מכל צד, מוסיפים את המרק או המים ומחצית כמות החומץ, מנמיכים ללהבה בינונית ומכסים , מבש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר