Pesto
תפריט
ה', 17 אפר 2025, 18:14
110502 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזים לפסח

   
מאת: אבי מ. ::: צפיות: 13860   

* תמונה להמחשה
עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזים לפסח
36 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 200 גר' מרגרינה רכה
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 2 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 כפות מיץ תפוזים
  • 1/2 1 כוסות קמח מצה מנופה
  • 2 כפיות קמח תפו"א
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 1 כוסות שוקולד צ'יפס
  • 1 כוס אגוזים קצוצים
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
  2. מקציפים את המרגרינה עם הסוכר לתערובת קיצפית בהירה, מוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה אחת אחרי השניה.
  3. מוסיפים את שאר החומרים פרט לשוקולד צ'יפס והאגוזים ומערבבים.
  4. מוסיפים את השוקולד צ'יפס והאגוזים ומערבבים.
  5. מנטפים כמות של כפית מלאה בעזרת שתי כפיות על נייר האפיה במרחק 5 ס"מ בין העוגיות.
  6. מכניסים לתנור לאפיה ל-15 דקות עד לקבלת גוון זהוב בהיר.
  7. מוציאים ומצננים על רשת.
  8. מאחסנים לאחר הקירור בכלי סגור.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
15
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
14
ראובן מ. (עורך)
אפשר בקמח רגיל או עמילן מסוג אחר.
13
האם ניתן לוותר על קמח תפו"א? אם לא, האם ניתן להחליף אותו במשהו אחר?
12
ראובן מ. (עורך)
המתכון הזה הוא של עוגיות. בכלל לא דומה/קשור לעוגה.
חפשי כל מתכון לעוגה בחושה כשרה וזרקי לתערובת את נטיפי השוקולד.
10
ראובן מ. (עורך)
אפשר
9
האם יש אפשרות להחליף את המרגרינה בחמאה ?
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט ניתן להפחית מכמות הסוכר.
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא רצוי כי הוא יימס באפיה.
5
אפשר להחליף את השוקולד צ'יפס בחתיכות של שוקולד חלב קטנטנות?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לבריאות ורק בשמחות.
3
המון תודה על העזרה.החג הזה חגגתי עם המתכונים הנפלאים שלך.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לקרר היטב את התערובת, אפשר גם להקפיא לזמן קצר, לקרוץ כדורים ולהניח על מגש, לקרר שוב ולאפות ישירות מהמקרר בחום 180°.
1
מומלץ בפה מלא.
אבי, מה השיטה כדי שלא יצאו כל כך שטוחים?
עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזים לפסח By , 2005-03-30T18:03:05+02:00 עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזים לפסח Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 36 Tags: none Ingredients: - 200 גר' מרגרינה רכה 1/2 1 כוסות סוכר 2 ביצים 1 כפית תמצית וניל 4 כפות מיץ תפוזים 1/2 1 כוסות קמח מצה מנופה... Instructions: מחממים את התנור ל-175°, מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה. מקציפים את המרגרינה עם הסוכר לתערובת קיצפית בהירה, מוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה אחת אחרי השניה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר