בישקוטי ללא סוכר

40 מנות
אפיה
ללא סוכר
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
מרכיבים
1/2 2 כפות פרוקטוזה
1 ביצה גדולה + 2 חלבונים
60 גר' מרגרינה רכה
מיץ וגרידת קליפה מלימון בינוני
1/8 כפית תמצית שקדים
1/2 1 כוסות קמח מנופה
3 כפיות שטוחות אבקת אפיה
1 כוס שקדים קלויים (לא מומלחים) קצוצים
1 ביצה גדולה + 2 חלבונים
60 גר' מרגרינה רכה
מיץ וגרידת קליפה מלימון בינוני
1/8 כפית תמצית שקדים
1/2 1 כוסות קמח מנופה
3 כפיות שטוחות אבקת אפיה
1 כוס שקדים קלויים (לא מומלחים) קצוצים
דרך הכנה
- בקערת מיקסר מקציפים את הביצים עם הפרוקטוזה עד לקבלת תערובת בהירה, מוסיפים את שאר החומרים תוך כדי ערבוב מתמיד עד לקבלת בצק אחיד.
- מוציאים למשטח מקומח קלות ויוצרים גליל ארוך ומניחים על נייר אפיה בתבנית, משטחים מעט את הגליל.
- אופים בתנור שחומם ל-180° כ-40 דקות.
- מוציאים מהתנור וחתכים פרוסות בעובי 1 ס"מ בעזרת סכין משוננת חדה.
- מניחים את הפרוסות על צידן החתוך בתבנית וממשיכים לאפות עוד כ-10 דקות מכל צד עד שהבישקוטי מתיבשים, יש להזהר לא לשרוף אותם.
- מצננים לחלוטין על רשת ומאחסנים בכלי סגור.
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- גלילי חציל ממולאים בגבינת פטה ברוטב עגבניות בזיליקום [tommf] - מעט התעסקות אבל טעים בטירוף
- עוף באננס [אבי מ.] -
- טרפלס שוקולד חלב [אבי מ.] -
- המבורגר ביתי פיקנטי ועסיסי [tommf] - בלחמניה, עם צ'יפס, בצל ועגבניות....הכי טוב שיש
- קרם קרמל קל הכנה [אבי מ.] -
- כדורי גבינה בטעמים [אבי מ.] - מתכוני כדורי גבינה בטעמים שונים, להגיש בטמפרטורת החדר עם קרקרים, משולשי טוסטים או פרוסות באגט.
- בריוש [אבי מ.] - לחם צרפתי עשיר בחמאה.