חזה עוף צלוי בבלסמי

4 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עיקריות» בוקר - בראנץ
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
4 חזות עוף שלמים ללא עור
4 יח' חזה אווז מעושן קצוץ
1 עגבניה גדולה קצוצה
1 כוס פטריות טריות קצוצות
8 עלי בזיליקום
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף סוכר חום
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
1/4 כפית חרדל מוכן
4 יח' חזה אווז מעושן קצוץ
1 עגבניה גדולה קצוצה
1 כוס פטריות טריות קצוצות
8 עלי בזיליקום
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף סוכר חום
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
1/4 כפית חרדל מוכן
דרך הכנה
- מחממים את התנור לחום בינוני.
- מבצעים חתך בכל חזה ליצירת כיס, מניחים בכיס כף עגבניות קצוצות, כף פטריות קצוצות, 2 עלי בזיליקום ומעט חזה אווז קצוץ, מניחים את חזות העוף בתבנית משומנת קלות ומפזרים מעל את יתרת הירקות הקצוצים.
- בקערה קטנה מערבבים את החומץ, הסוכר מלח ופלפל גרוס והחרדל, מזלפים את התערובת מעל חזות העוף.
- מכניסים לאפיה של 15-25 דקות או עד להשחמה קלה, במשך הצליה מוזלפים עוד פעם אחת מהנוזלים בתחתית התבנית על חזה העוף.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


1
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- מרק מיניסטרונה [אבי מ.] - מרק ירקות ופסטה איטלקי
- רוטב יוגורט לסלט [אבי מ.] -
- עוגת שייש 2 [אבי מ.] - עוד עוגת שייש נימוחה.
- גרטן כרובית [אבי מ.] -
- בייגלה ירושלמי [הילה16] - לחמניות בדיוק כמו במאפיה שווה להכנס ולנסות
- כבד עוף בתפוחים [אבי מ.] -
- מעדן תפוזונים [אבי מ.] - מעדן תפוזונים (קומקווט).