עוגת גבינה פסיפלורה אפויה
עוגת גבינה פסיפלורה אפויה בציפוי פסיפלורה.

10 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגות» קפה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת
למלית:
750 גר' גבינת שמנת
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמנת חמוצה
3 כפות קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
תוכן 4 פסיפלורות
לציפוי:
1 כוס מים
2 כפות סוכר
1/2 1 כפיות ג'לטין
תוכן 3 פסיפלורות
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת
למלית:
750 גר' גבינת שמנת
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמנת חמוצה
3 כפות קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
תוכן 4 פסיפלורות
לציפוי:
1 כוס מים
2 כפות סוכר
1/2 1 כפיות ג'לטין
תוכן 3 פסיפלורות
דרך הכנה
- מחממים תנור ל-175°.
- מערבבים את מרכיבי התחתית בקערה ומפזרים על תחתית ומעט על הדפנות של תבנית 24 משומנת קלות, מהדקים.
- בקערת מערבל מערבבים את הגבינה, הסוכר, השמנת, הקורנפלור ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי עירבוב.
- מעבירים את תוכן הפסיפלורות במסננת, מערבבים במסננת להוצאת כל הנוזל, מוסיפים את הנוזל ו-1/4 מכמות הגרעינים לתערובת הגבינה ומערבבים.
- יוצקים לתבנית על התחתית המוכנה.
- אופים כשעה או עד שהעוגה מתיצבת, משאירים בתנור לצינון כשהדלת פתוחה כ-30 דקות.
- מוציאים ומצננים לחלוטין.
- להכנת הציפוי, מרככים את הג'לטין במים מספר דקות, מחממים במיקרוגל או בכלי כפול על אדים עד להמסה, מצננים מעט.
- מעבירים את תוכן הפסיפלורות במסננת ומועכים מעט להוצאת כל הנוזלים וסינון הגרעינים, מוסיפים את הנוזל ומחיצית כמות הגרעינים לתערובת הג'לטין ומערבבים.
- יוצקים על העוגה הקרה ומצננים.
הערות
- ניתן להוסיף מגרעיני הפסיפלורה לפי הטעם.
- ניתן להשתמש לתחתית בפירורי ביסקויט שוקולד.
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 09 Sep 2018
- סוכות ושמחת תורה 24 Sep 2018
- חנוכה 02 Dec 2018
- טו בשבט 20 Jan 2019
- פורים 20 Mar 2019
- פסח 19 Apr 2019
- יום העצמאות 08 May 2019
- שבועות 08 Jun 2019
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
- ● פרחי מאכל [מידע] - ...
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר
- עוגת דבש לראש השנה [belakiz] - נשמרת היטב במקפיא
- פוקצ'ה עם עשבי תיבול [אבי מ.] -
- ממרח עגבניות מיובשות [אבי מ.] - על פרוסת לחם או כמלית למאפים.
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- מוס שוקולד [אבי מ.] -
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- גלילת חציל במילוי אורז, עוף וצנוברים [triple-h] - גלילת חציל ממולאת