עוגת גבינה פסיפלורה אפויה
עוגת גבינה פסיפלורה אפויה בציפוי פסיפלורה.

10 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגות» קפה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת
למלית:
750 גר' גבינת שמנת
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמנת חמוצה
3 כפות קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
תוכן 4 פסיפלורות
לציפוי:
1 כוס מים
2 כפות סוכר
1/2 1 כפיות ג'לטין
תוכן 3 פסיפלורות
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת
למלית:
750 גר' גבינת שמנת
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמנת חמוצה
3 כפות קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
תוכן 4 פסיפלורות
לציפוי:
1 כוס מים
2 כפות סוכר
1/2 1 כפיות ג'לטין
תוכן 3 פסיפלורות
דרך הכנה
- מחממים תנור ל-175°.
- מערבבים את מרכיבי התחתית בקערה ומפזרים על תחתית ומעט על הדפנות של תבנית 24 משומנת קלות, מהדקים.
- בקערת מערבל מערבבים את הגבינה, הסוכר, השמנת, הקורנפלור ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי עירבוב.
- מעבירים את תוכן הפסיפלורות במסננת, מערבבים במסננת להוצאת כל הנוזל, מוסיפים את הנוזל ו-1/4 מכמות הגרעינים לתערובת הגבינה ומערבבים.
- יוצקים לתבנית על התחתית המוכנה.
- אופים כשעה או עד שהעוגה מתיצבת, משאירים בתנור לצינון כשהדלת פתוחה כ-30 דקות.
- מוציאים ומצננים לחלוטין.
- להכנת הציפוי, מרככים את הג'לטין במים מספר דקות, מחממים במיקרוגל או בכלי כפול על אדים עד להמסה, מצננים מעט.
- מעבירים את תוכן הפסיפלורות במסננת ומועכים מעט להוצאת כל הנוזלים וסינון הגרעינים, מוסיפים את הנוזל ומחיצית כמות הגרעינים לתערובת הג'לטין ומערבבים.
- יוצקים על העוגה הקרה ומצננים.
הערות
- ניתן להוסיף מגרעיני הפסיפלורה לפי הטעם.
- ניתן להשתמש לתחתית בפירורי ביסקויט שוקולד.
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- טארט טאטן תפוחים [אבי מ.] - טארט תפוחים הפוך.
- מרק יוגורט עם נענע (קווקזי) [zippo22] -
- בלינצ'ס מתוק [אורן בר] - במילוי קצפת ברוטב שוקולד
- עוגת קרם שניט [אבי מ.] - נקראת גם "נפוליאון", "Mille Feuille", שכבת קרם וניל בין שתי שכבות בצק עלים פריך.
- אורז לבן בסיסי וגיוונים [אבי מ.] - מתכון בסיסי עם גיוונים.
- אורז עם עגבניות וזיתים [אבי מ.] -
- סלט סלק ובצל [אבי מ.] -