Pesto
תפריט
א', 25 אוג 2019, 07:01
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת גבינה ובצל

פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11320   

* תמונה להמחשה
פשטידת גבינה ובצל
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • מעט פירורי לחם לתבנית
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 15 גר' חמאה
  • 6 ביצים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 4 כפות גבינת קוטג'
  • 150 גר' גבינה צהובה מגורדת
  • 100 גר' גבינת קשקבל מגורדת
  • 1/2 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית טימין יבש
  • 1 כף עירית קצוצה דק (לבחירה)
  • 3 כפות קמח תופח
דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל-180°, משמנים תבנית זכוכית חסינת חום עגולה בקוטר 25 ס"מ ומפזרים מעט פירורי לחם.
  2. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות והתרככות, מסירים מהאש.
  3. טורפים בקערה את הביצים, מוסיפים את הגבינות ושאר המרכיבים ואת הבצל המטוגן, מנפים מעל את הקמח ומערבבים היטב.
  4. יוצקים לתבנית ומשטחים.
  5. אופים כ-35 דקות עד להשחמה יפה.
  6. מוציאים ומצננים על רשת, חותכים למנות לאחר הצינון.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
פשטידת גבינה ובצל By , 2005-06-02T11:06:44+03:00 פשטידת גבינה ובצל פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - מעט פירורי לחם לתבנית 1 בצל בינוני קצוץ 15 גר' חמאה 6 ביצים 1 מיכל שמנת מתוקה 4 כפות גבינת קוטג' ... Instructions: מחממים תנור ל-180°, משמנים תבנית זכוכית חסינת חום עגולה בקוטר 25 ס"מ ומפזרים מעט פירורי לחם. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות והתרככות, ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר