Pesto
תפריט
ש', 24 אוג 2019, 13:11
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוף באגוזי קאשיו - תאילנדי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6732   

עוף באגוזי קאשיו - תאילנדי
3 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
500 גר' חזה עוף
5 כפות שמן
3 כפות רוטב סויה
100 גר' אגוזי קאשיו לא קלויים
3 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות
2 עגבניות בגודל בינוני קצוצות
200 גר' פטריות טריות פרוסות
2 כפות שמן
2 כפות רוטב דגים תאילנדי
2 כפות רוטב צדפות
1 כף סוכר
דרך הכנה

חותכים את חזה העוף לקוביות, מערבבים בקערה את השמן עם רוטב הסויה מניחים לספיגת הטעם ל-10 דקות.

מחממים את יתרת השמן בווק או במחבת, מוסיפים את אגוזי הקאשיו ומטגנים עד להזהבה, מוציאים עם כף מחוררת לספיגת שמן על נייר מגבת.

מוסיפים לווק את קוביות חזה העוף ומטגנים עד לשינוי הצבע, מוסיפים את הבצל, הפטריות העגבניות ואגוזי הקאשיו המטוגנים ומטגנים בערבוב כ-2 דקות, מוסיפים את רוטב הדגים, רוטב הצדפות והסוכר ומערבבים ומטגנים עוד 2 דקות ומוציאים להגשה.

אין תגובות עדיין
עוף באגוזי קאשיו - תאילנדי By , 2005-03-29T05:36:59+02:00 עוף באגוזי קאשיו - תאילנדי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 3 Tags: none Ingredients: - 500 גר' חזה עוף 5 כפות שמן3 כפות רוטב סויה100 גר' אגוזי קאשיו לא קלויים3 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות2 עגבניות בגודל בינוני קצוצות200 גר' פטריות טריות פרוסות2 כפות שמן2 ... Instructions: חותכים את חזה העוף לקוביות, מערבבים בקערה את השמן עם רוטב הסויה מניחים לספיגת הטעם ל-10 דקות.מחממים את יתרת השמן בווק או במחבת, מוסיפים את אגוזי הקאשיו ומטגנים עד להזהבה, מוציאים עם כף מחור...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר