Pesto
תפריט
ב', 17 פבר 2020, 12:46
110439 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות לימון

עוגיות ניטוף.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4045   

עוגיות לימון
48 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
2 ביצים (מס' 1)
3/4 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
2 כפיות תמצית וניל
1 כפית גרידת קליפת לימון
דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח לקערה.
  2. בקערה נוספת מקציפים את הביצים כדקה, מוסיפים את הסוכר, השמן, תמצית הוניל וגרידת קליפת הלימון ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים לתערובת הביצים את תערובת הקמח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  4. מכסים את הקערה בניילון צמיד ומאחסנים במקרר לחצי שעה.
  5. מחממים את התנור ל-200°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
  6. מנטפים תלוליות בכמות של כפית מלאה על הנייר בתבנית ובמרווחים של 5 ס"מ, משטחים מעט עם תחתית כוס שנטבלה במעט מים.
  7. מכניסים לאפיה של של כ-10 דקות או עד להשחמה קלה בלבד, העוגיות מתפשטות באפיה ומשתטחות.
  8. מוציאים ומצננים על רשת.
  9. מאחסנים בכלי סגור.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
עוגיות נהדרות-עדינות מאוד וקלות להכנה.
עוגיות לימון By , 2005-06-29T01:06:27+03:00 עוגיות לימון עוגיות ניטוף. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 48 Tags: none Ingredients: - 2 כוסות קמח2 כפיות אבקת אפיה1/2 כפית מלח2 ביצים (מס' 1)3/4 כוס סוכר2/3 כוס שמן2 כפיות תמצית וניל1 כפית גרידת קליפת לימון ... Instructions: מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח לקערה.בקערה נוספת מקציפים את הביצים כדקה, מוסיפים את הסוכר, השמן, תמצית הוניל וגרידת קליפת הלימון ומערבבים היטב.מוסיפים לתערובת הביצים את תערו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר