קינוח מוס שלושה שוקולדים
להגשה בגביעי קינוח

6 מנות
הכנה וקירור

קושי: בינוני
» קינוחים
ציון גולשים:
10
[18 מדרגים]
מרכיבים
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
100 גר' שוקולד חלב קצוץ
100 גר' שוקולד לבן קצוץ
60 גר' חמאה רכה
3 מיכלים שמנת מתוקה לקצפת
3 כפות אבקת סוכר
שוקולד מגורד או אבקת קקאו לקישוט
100 גר' שוקולד חלב קצוץ
100 גר' שוקולד לבן קצוץ
60 גר' חמאה רכה
3 מיכלים שמנת מתוקה לקצפת
3 כפות אבקת סוכר
שוקולד מגורד או אבקת קקאו לקישוט
דרך הכנה
- מניחים כל שוקולד בקערה נפרדת, מוסיפים 20 גר' חמאה לכל קערה.
- מחממים מיכל שמנת אחד עד לפני רתיחה, יוצקים 1/3 מהשמנת לכל קערה ומערבבים עד להמסה וקבלת תערובת אחידה, אם יש צורך מחממים מעט במיקרוגל או בכלי כפול, מניחים לצינון מלא.
- מקציפים את יתרת השמנת עם אבקת הסוכר לקצפת רכה, מחלקים בין הקערות ומקפלים בעדינות לתערובות.
- יוצקים את המוס שוקולד מריר תחילה לכלי ההגשה, יוצקים בעדינות את מוס השוקולד החלב ומעליו את מוס השוקולד הלבן.
- מכסים את הכלים בניילון צמיד ומכניסים לקרור של 6 שעות לפחות.
- זורים מעל מעט אבקת קקאו טובה או מגרדים מעט שוקולד מריר ומגישים.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת שוקולד שמנת [אבי מ.] - עוגה מצוינת
- עוגה בחושה קלת הכנה [אבי מ.] - עוגה בחושה לקפה.
- כדורי בשר ברוטב חמוץ-מתוק [אבי מ.] -
- דגים אפויים בפלפלים ועגבניות [אבי מ.] -
- אוסובוקו בקר ביין וירקות [אבי מ.] - נתחי בשר עסיסיים ביין וירקות.
- אורז מוקפץ עם חזה עוף וירקות ברוטב סויה [tommf] - ארוחה שלמה בקדירה אחת
- עוגת גבינה קרה עם שמנת [אבי מ.] -