Pesto
תפריט
ג', 28 ינו 2020, 11:30
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

הכנת עוגת בסקויטים

המצרכים: גבינה לבנה 9% חבילת אינסטנט פודינג וניל 100 גרם אבקת סוכר 500 גרם בסקויטים, מומלץ שתהיה חצי חבילה ספייר סירופ שוקולד 2 כוסות חלב או להמיר כוס חלב במיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל 38% תבנית 27 על 33 אפשר גם גודל גדול יותר אבל העוגה תהיה יותר נמוכה 2 קערות להכנת הקרם הוראות הכנה: 1.מכינים את הפודינג לפי הוראות ההכנה על הקופסא בעיקרון 2 כוסות חלב קר ומערבבים לתערובת אחידה עם האבקה 2.מרוקנים את הגבינה % 9 לקערה נפרדת מהפודינג ושופכים את אבקת הסוכר ומערבבים לתערובת אחידה 3.מערבבים את הפודינג עם הגבינה הממותקת 4.מסדרים בתבנית שכבת בסקויטים (אין צורך ללחח את הביסקויטים) 5.ומורחים שכבת קרם בערך 7 כפות לפי התבנית לעיל 6.חוזרים על התהליכים 4+5 עוד 3 פעמים 7.שוברים 5 בסקויטים לפירורים ומפזרים על השיכבה העליונה 8.מזליפים סירופ שוקולד מעל 9.מכניסים למקרר לפחות ל4 שעות כדי שהקרם ייספג
שפה: עברית ::: 1369
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר