הכנת עוגת בסקויטים
המצרכים: גבינה לבנה 9% חבילת אינסטנט פודינג וניל 100 גרם אבקת סוכר 500 גרם בסקויטים, מומלץ שתהיה חצי חבילה ספייר סירופ שוקולד 2 כוסות חלב או להמיר כוס חלב במיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל 38% תבנית 27 על 33 אפשר גם גודל גדול יותר אבל העוגה תהיה יותר נמוכה 2 קערות להכנת הקרם הוראות הכנה: 1.מכינים את הפודינג לפי הוראות ההכנה על הקופסא בעיקרון 2 כוסות חלב קר ומערבבים לתערובת אחידה עם האבקה 2.מרוקנים את הגבינה % 9 לקערה נפרדת מהפודינג ושופכים את אבקת הסוכר ומערבבים לתערובת אחידה 3.מערבבים את הפודינג עם הגבינה הממותקת 4.מסדרים בתבנית שכבת בסקויטים (אין צורך ללחח את הביסקויטים) 5.ומורחים שכבת קרם בערך 7 כפות לפי התבנית לעיל 6.חוזרים על התהליכים 4+5 עוד 3 פעמים 7.שוברים 5 בסקויטים לפירורים ומפזרים על השיכבה העליונה 8.מזליפים סירופ שוקולד מעל 9.מכניסים למקרר לפחות ל4 שעות כדי שהקרם ייספג
שפה: עברית ::: 2012
עוד ווידאו
- הדגמה - סגירת גיוזה
- ממתקי קוקוס
"מקרוני" קוקוס מתוקים
- קוביות קינוח פירות יבשים
סודות מתוקים- הקונדיטורית קרין גורן מכינה מתכוני ע
- עוגת גבינה יפנית
תפוחה, רוטטת ועשירה, וגם קלה להכנה מרכיבים (68
- שי עשהאל מכין סחלב
- 7 טריקים גאוניים למטבח שלא הכרתם
רצית לעשות סופגניות או גלידה משלך? אנו נכסה
- טריקים מדהימים למטבח
כיצד לבדוק אם הביצים טריות, כיצד לקלף ג'ינג
- לחם בננה
מתכון קל וטעים ללחם בננה. מאתר www.itsyourturntoco
- קרקרים שיפון בקלי קלות
נחטפים במהירות מרכיבים: 100 גרם קמח שיפון 100
- כרוב שלם ממולא - מעדן מעורר התפעלות
להניח את הכרוב בקערת זכוכית ולעטוף בנילון נצמד לח
קטגוריות
תגובות אחרונות
107490 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- קרוסטיני עם טפנד זיתים שחורים ופלפלים קלויים [שף אמיר מרקוביץ'] - ב-3 צבעים בשמן הרב דה פרובנס
- עוגת שוקולד טובה [אבי מ.] - עוגת שוקולד מצוינת לכל מטרה
- עוגת גבינה שוקולד [אבי מ.] - עוגת גבינה שוקולד מריר בציפוי קרם שוקולד.
- פסטה ברוטב דלעת [אבי מ.] -
- חזה עוף ברוטב תאנים [אבי מ.] -
- מוס לימונצ'לו [אבי מ.] -
- מאפה איטריות וירקות [אבי מ.] -