Pesto
תפריט
א', 26 ינו 2020, 22:12
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת שוקולד ב 60 שניות

בואו לראות ב-60 שניות איך אופים עוגת שוקולד. השף עמרי בן פרז מביא בדקה אחת בלבד את כל התורה של אפיית עוגה -- המרכיבים המדוייקים, הערבול, ההקצפה והמסת השוקולד. התבנית המומלצת, דרגת חום האפייה ואיך יודעים מתי העוגה מוכנה. בסיום האפייה נלמד איך מכינים את ציפוי השוקולד, ונחשוף שידרוגים
שפה: עברית ::: 1345
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר