Pesto
תפריט
ד', 29 ינו 2020, 17:02
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פירושקי עם פירה ובצל מטוגן

יאממיי פירושקי עם פירה והמון בצל מטוגן.
בד"כ עושים אותם עבים כמו סופגניה אבל אני מכין אותם קלילים יותר. זה פחות מפוצץ..
 
המצרכים לבצק:
חצי קילו קמח לבן רגיל
חצי קוביית שמרים טריים או חצי שקית
כפית סוכר
מים או חלב עד קבלת בצק חלק וגמיש
כף וחצי שמן
 
למילוי: פירה תפוחי אדמה עם בצל מטוגן.
 
מתפיחים את הבצק כחצי שעה. מרדדים ויוצרים דיסקיות בעזרת כוס או מכסה. ממלאים בתערובת פירה (או כל דבר אחר - בשר, ירקות) וסוגרים היטב לצורת סהרון. מתפיחים עוד חצי שעה על משטח מקומח היטב כאשר הפירושקי מכוסים במגבת.
 
מטגנים בשמן עמוק עד קבלת גוון זהוב.
 
שפה: עברית ::: 2986
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר