איך מכינים עוגת גבינה?
מגישה: סבינה ולדמן ממשחקי השף
לקלתית:
150 גרם פתי בר
70 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
למלית:
250 גרם גבינת שמנת
250 גרם גבינה לבנה 9%
1 חבילה שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנס פודינג וניל
2 ביצים
אופן ההכנה
1. טוחנים את הפתי בר עם החמאה לתערובת דקה
2. מרפדים עם התערובת תבנית אפייה בסיס ושוליים מעבירים למקרר לחצי שעה.
3. אופים בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-10 דקות. מוציאים ומצננים .
4. מערבבים את השמנת עם הפודינג ואח"כ עם יתר החומרים. ממלאים את קלתית האפויה.
5. מעבירים לתנור שחומם ל-170 מעלות ואופים כ-15 דקות. מורידים את החום ל-140מעלות וממשיכים לאפות עוד 30 דקות. מוציאים ומצננים מחוץ למקרר.
6. מעבירים למקרר ל-3 שעות (רצוי ללילה).
7. מגישים קר עם רוטב פירות יער.
שפה: עברית ::: 2302
עוד ווידאו
- צלעות עסיסיות
- 30 טריקים מדהימים למטבח
- טבעות בצל קריספיות
המתכון לבלילה הנכונה. קמח רגיל, קורנפלור, ת
- הכנת חומוס שעועית עם משה שגב
- שווארמה ביתית
- פוטטוס בניחוח איטלקי
פלחי תפוחי אדמה אפויים מתובלים בפרמזן
- מתכון למג'דרה (אורז עם עדשים) ב-10 דקות
איך מכינים מג'דרה טעימה במיוחד בקלות ובמהירות?
- מוסקה כשרה לפסח
דרגת קושי - בינוני זמן הכנה – 90 דקות מספר
- עוגת גבינה ניו-יורק
מהמפורסמות והנחשקות.
- תפוצ'יפס על מקל
מצרכים: 3 תפוחי אדמה מתוקים (בטטות) 2 כפות
קטגוריות
תגובות אחרונות
130 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- עוגת חלבה ופקאן סיני [אורן בר] - מעין עוגת שיש מיוחדת
- אוסובוקו טלה על מצע פירה תפוחי אדמה [שף אמיר מרקוביץ'] - בסגנון איטלקי
- בליני [אבי מ.] - פנקייק שמרים רוסי כבסיס למתאבנים
- קלצונה במילוי גבינות [אבי מ.] -
- מרובעיות פאדג' אגוזים שוקולד צ'יפס [אבי מ.] - מרובעיות פאדג' עסיסיות בתוספת שוקולד צ'יפס.
- סטיק טונה בלימון סויה וג'ינג'ר [אבי מ.] -
- מאפה קישואים [אבי מ.] -