קישוא ממולא בבורגול וקינואה
השף עומר מילר במנה צמחונית מהירה של קישוא ממולא בבורגול, קינואה, עשבי תיבול, לבנה ועוד דברים טובים.
למתכון של ערוץ סוגת בוואלה: http://food.walla.co.il/?w=/1117/1755724
חומרים:
להגשה:
6 כפות לבנה צאן
אופן ההכנה:
1. מבשלים את תערובת הבורגול והקינואה עשר דקות במים רותחים, מסננים ושוטפים היטב. מערבבים עם שאר המצרכים.
2. מרוקנים כל קישוא בעזרת כף פריזיין.
3. ממלאים כל קישוא בתערובת ומסדרים בתבנית אפייה. יוצקים מעט שמן זית, מלח ופלפל שחור ומכניסים לתנור לרבע שעה בחום של 220 מעלות.
צילום, הפקה ועריכה: ivp - בית הפקות מקוון
למתכון של ערוץ סוגת בוואלה: http://food.walla.co.il/?w=/1117/1755724
חומרים:
- 6 קישואים
- למילוי:
- תערובת בורגול וקינואה - 10 דקות
- 2 בצלים לבנים קצוצים
- 3 שיני שום כתושות
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כוס נענע
- 4 כפות אגוזי מלך קצוצים
- כף גדושה לבנה
להגשה:
6 כפות לבנה צאן
אופן ההכנה:
1. מבשלים את תערובת הבורגול והקינואה עשר דקות במים רותחים, מסננים ושוטפים היטב. מערבבים עם שאר המצרכים.
2. מרוקנים כל קישוא בעזרת כף פריזיין.
3. ממלאים כל קישוא בתערובת ומסדרים בתבנית אפייה. יוצקים מעט שמן זית, מלח ופלפל שחור ומכניסים לתנור לרבע שעה בחום של 220 מעלות.
צילום, הפקה ועריכה: ivp - בית הפקות מקוון
שפה: עברית ::: 1651
עוד ווידאו
- גלידת חמאת בוטנים
המצרכים: 1 1 פחית ( 400 גרם) חלב מרוכז ממותק &nb
- אחד עשר טריקים נחמדים במטבח
- נגיסי עוף קריספיים
- גלילות מצה עם בשר
מטבח בקלי קלות- ליהי קרויץ מתכון; צריך ח
- דג מוסר ברוטב מטבוחה במיוחד לחג
אבי לוי במתכון מיוחד לדג מוסר ברוטב מטבוחה שצולם ל
- "ביצת השטן"
ביצים ממולאות.. יאמממי!
- אפית לחם ביתי
אני מאוד אוהב להכין לחם וחשבתי שאולי חלק ממכם ירצה
- נמצאה הדרך הקלה ביותר לקלף שום
יש כאלה המנערים את שיני השום בצנצנת או כל כל
- שלבי הכנה אצ'רולי חצ'פורי
שלבי הדרכה להכנת אצ'רולי חצ'פור/ ndhav&nbs
- עוגת לב גבינה
הקונדיטורית קרין גורן מכינה מתכוני עוגות, שוקולד,
קטגוריות
תגובות אחרונות
54990 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- גפילטע פיש - האלטרנטיבה [ראובן מ.] - נמאס לכם לגלות עצמות וקשקשים בקציצת הדג המסורתית שלכם? לא בטוחים מה הקצב טחן לכם?! ברוכים הבאים לאלטרנט-פיש...
- מרק אדום לקובה אדומה [pingwinit] -
- עוגת פירות יבשים בחושה [אבי מ.] -
- פשטידת קישואים [לינואל] -
- לביבות קישואים ותפו"א [אבי מ.] -
- לחם דבש עם קמח מלא [אבי מ.] -
- עוגיות שקדים דקיקות [אבי מ.] -