Pesto
תפריט
ד', 29 ינו 2020, 21:57
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות תפוחים, עם קערה אחת בלבד

להשרות כוס צימוקים במים חמים כ-10 דקות
לחמם תנור ל-160 מעלות

מרכיבים:

2 ביצים
120 גרם סוכר
100 מ"ל שמן
50 מ"ל חמאה מומסת
 

לערבב היטב עם מטרפה


לנפות לקערה 250 גרם קמח עוגה (אפשר גם 200 גרם קמח רגיל עם 50 גרם קורנפלור)
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
2 תפוחים מקולפים, מגולענים וחתוכים לקוביות
להוסיף את הצימוקים, מסוננים מהמים
1 כפית רום

לצקת לתבנית מרופדת
לפזר מעל שקדים חצויים/לבנים
 

להכניס לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות לכ-30 דקות

להוציא לצינון ולחתוך לריבועים להגשה.

שפה: אחר ::: 1494
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר