Pesto
תפריט
א', 24 ינו 2021, 17:17
110463 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריבועי שוקולד קנדיים - 4 צורות הכנה

מרכיבים

שכבה עליונה:

1/2 כוס חמאה
1/4 כוס סוכר
5 כפות אבקת קקאו (ניתן להוסיף כף קפה נמס לחיזוק טעם מוקה)
1 ביצה מעורבבת
1 1/4 פירורי ביסקוויטים
1 כוס שקדים חצויים קצוצים
1/2 כוס שבבי קוקוס


שכבה אמצעית:
1/2 כוס חמאה מרוככת
2 כפות אבקת פודינג ווניל
5 כפות שמנת
2 כפות קפה נמס
2 כוסות אבקת סוכר

עם שכבה זו ניתן לגון את הטעמים בהחלפת הקפה נמס עם אגוזים, קינמון,ג'ינג'ר וכדומה

גנאש שוקולד:
2 כפות חמאה
180 גרם שוקולד
אבקת קקאו לעיטור

9 מנות- לקרר כ-3 שעות לפני הגשה

שפה: אנגלית ::: 1422
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר